Like it or Not?? Farebné alebo čierne? Nenápadné alebo riadne viditeľné?? a ešte jedna otázka: malo by pre teba niečo tetovanie znamenať alebo by to malo byť iba niečo obyčajné, čo má (takmer) každý....
všetko sú to otázky, ktoré musíš položiť predovšetkým sama sebe, ako máme vedieť, čo sa tebe viac páči, aký máš vkus, či ho chceš ukazovať, či chceš byť originálna alebo nie...... a je to TATTOO, nie TATTO
anoo,daj si tetovanie je to peknee,štylove a teraz hlavne IN ,odporucam farebne,nie moc viditelne lebo niekedy to nepadne vhod(napr. na pracovnom pohovore xD )...ja mam a som spokojny
Poserte sa za jedno O..OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO..stačí?? ja sa pýtam vás, že čo sa vám páči, nie seba Seba sa možem spýtať aj bez toho aby som sem niečo písala, moji zlatí MIAMI INK. a L.A INK. sú naaaaj a btw. tetovanie na 18-ku chcem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
čierno-biele
milujem tetovania, a chcem byť tatérka, takže prirodzene
asi také viditeľné ako na Kat von D...stačí?
» www.tattoo.com/...
Kat von D milujem
a inak sa mi pacia skoro vsetky tetovania..okrem tych ultra satanistickych..
ale vzdy je najkrajsie nieco originalne
čierne u mňa vyhráva, skôr niečo menej nápadné, ale zas u niektorých chlapoch aj celá ruka je ešte málo, záleží od toho, že čo kde ako..
A jednoznačne to musí byť niečo výnimočné, veď to máš na celý život!