Ahojte môj priateľ má problém s tým, že si chcem dať spraviť tetovanie (druhé v poradí). Mrzí ma to, že z toho bude sklamaný, ale stále som slobodná a rozhodujem sama za seba. Aký je váš názor?
Neviem prečo, ale mám pocit, že nerozumiete pojmom.
Hlavne pojmu ,,sloboda,,
Nezabúdajte, že ste vo vzťahu a ak to ľudia berú takto, tak sa ani vzťah mať neoplatí. Veď si budem robiť čo chcem, mám partnera na saláme. je to môj život a prdím na jeho názor.
Neviem...nikdy by som takto nereagoval, ale každého voľba
Je to tvoja voľba, no tvojou voľbou bol aj partner, ktorému sa to páčiť nebude. Tak dobre zváž.
Konečné rozhodnutie je na tebe. A inak čo je dôležitejšie? Tetovanie, alebo vzťah? Ja celkom tejto generácií nerozumiem. Veď keby mám partnerku a niečo jej na mne vadí, tak sa snažím s tým niečo robiť. Ako zahodiť vzťah (čo je dosť možné ak si to tetovanie dáš) kvôli vlastnej tvrdohlavosti je dosť absurdné. A to z jednej a aj druhej strany. Ale tak k sebe najskôr pasujete
@majmarad ani pre to prvé ma neopustil a náš vzťah sa len a len rozvíja, takmer rok sme spolu a sme spolu šťastný, už od začiatku nám rodičia vraveli, že ako keby sme sa poznali už dávno.....mala som aj rok a pol dlhý vzťah ale neklapalo to
Ak by to môjmu partnerovi vadilo, nešla by som do toho. Lebo by pre mňa bol dôležitejší on a náš vzťah ako nejaké moje preferencie.
Samozrejme pokiaľ nejde o nejaké vážne životné rozhodnutia ako je stavba domu, deti, zobratie si hypotéky a spol. Tam by som neustúpila len tak keby mám seriózny dôvod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Hlavne pojmu ,,sloboda,,
Nezabúdajte, že ste vo vzťahu a ak to ľudia berú takto, tak sa ani vzťah mať neoplatí. Veď si budem robiť čo chcem, mám partnera na saláme. je to môj život a prdím na jeho názor.
Neviem...nikdy by som takto nereagoval, ale každého voľba
Konečné rozhodnutie je na tebe. A inak čo je dôležitejšie? Tetovanie, alebo vzťah? Ja celkom tejto generácií nerozumiem. Veď keby mám partnerku a niečo jej na mne vadí, tak sa snažím s tým niečo robiť. Ako zahodiť vzťah (čo je dosť možné ak si to tetovanie dáš) kvôli vlastnej tvrdohlavosti je dosť absurdné. A to z jednej a aj druhej strany. Ale tak k sebe najskôr pasujete
Samozrejme pokiaľ nejde o nejaké vážne životné rozhodnutia ako je stavba domu, deti, zobratie si hypotéky a spol. Tam by som neustúpila len tak keby mám seriózny dôvod.