@minotaurus93 ja sa učím pomocou tejto metody angličtinu, je to podľa mňa skvelý program, nakoľko som sa predtým anglinu neučila a výslovnosť neviem a nikto ma ju nieje schopný naučiť :/ ( tie vysvetlivky že čo sa ako číta... skoro nikto neovláda alebo nevie vysvetliť)
Súhlasím, že to má niečo do seba. Skoro každý deň sa venujem tej angline, asi polhodinu sa snažím, a potom ešte počúvam tie červené CD, keď na mňa niekto po anglicky, dokážem pochopiť čo odo mňa chce a neprekladám si to čo pri nemčine robím :/ ...
Mám aj tú nemčinu, no pri nej vidím, že sa mi to ťažšie učí, lebo už mám základy ( maturita ževraj ) a stále myslím pri tom na gramatiku, keď sa to učím.
A preberám celú lekciu, teda lekcia trvá asi hodinu, takže ja pár stránok sa učím, takže polovica lekcie jeden deň a druhá další deň. Asi tak nejak. Ono teraz som si to dala, že jeden týždeň jedna lekcia, lebo sa chystaám v novembri do Londýna tak aby som toho čo najviac stihla . Lepšiu metodu a lacnejšiu a ktorá by mi takto vyhovovala v čase a priestore som zatiaľ nenašla .
Páči sa mi, že sú tu vety a rýchle vety, a neučím sa slovička samostatne, lebo tie slovička samy o sebe znejú inak ako vo vete. Môžem si to len chváliť a pomaly to posúvam ďalej ( asi 10 ľudom som to posunula )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Súhlasím, že to má niečo do seba. Skoro každý deň sa venujem tej angline, asi polhodinu sa snažím, a potom ešte počúvam tie červené CD, keď na mňa niekto po anglicky, dokážem pochopiť čo odo mňa chce a neprekladám si to čo pri nemčine robím :/ ...
Mám aj tú nemčinu, no pri nej vidím, že sa mi to ťažšie učí, lebo už mám základy ( maturita ževraj ) a stále myslím pri tom na gramatiku, keď sa to učím.
A preberám celú lekciu, teda lekcia trvá asi hodinu, takže ja pár stránok sa učím, takže polovica lekcie jeden deň a druhá další deň. Asi tak nejak. Ono teraz som si to dala, že jeden týždeň jedna lekcia, lebo sa chystaám v novembri do Londýna tak aby som toho čo najviac stihla . Lepšiu metodu a lacnejšiu a ktorá by mi takto vyhovovala v čase a priestore som zatiaľ nenašla .
Páči sa mi, že sú tu vety a rýchle vety, a neučím sa slovička samostatne, lebo tie slovička samy o sebe znejú inak ako vo vete. Môžem si to len chváliť a pomaly to posúvam ďalej ( asi 10 ľudom som to posunula )
Ich lerne Deutsch seit 12 Jahre. Ich habe gern diese Sprache. Und das ist haupt. Du mußt diese Sprache gern haben.
Ich fahre oft nach Deutschland und Schweiz und das hilft mir sehr.
Du mußt immer sprechen mit dem Ausländer oder mit Jemandem welcher weißt Deutsch.
Ich lerne so:
Jeden Tag ich lerne ein deutsch Buch
- Ich lerne aus diesem Buch Wortschatz und Übungen
Aber nicht viel, Zum Beispiel: halb Stunde oder ein bisschen mehr pro Tag.
Ich denke daß wenig ist oft mehr als viel.
Viele Glück mit deiner Sprache.
Wenn du besser wird, dann wir können zusammen sprechen