ja by som nechal tych bankujucich bojovovat na zivot a na smrt s vianockou...a vitaza by som za odmenu zabil bezbolestne....a mozno by to nestastnou nahodou schytal aj dede xD
mám alergiu na tých kkotkov z bánk, ktorí debili to vymysleli, opičia sa po tých kurvach amerických, cele štáty aj tak raz zaplaví oceán a bude po hajzloch vyšitých.......filip
A KDE JE DEDE? DEDE MI VADÍ NAJVIAC! UŽ MA SERE TEN JEHO KSICHT KTORÝ VYKRIKUJE TO ?!#@ SLOVO "BUKEKELA" . Vždy ma vie rozčertiť keď to vidím . Keď bol paf z Hamšíka to mi nevadilo , ale toto je moc
co narobime slovaci robia same prije*ane reklamy ,, no ale to je jedno horsie je ze na markize davaju reklamu 1 minutu pred koncom filmu , serialu , relacie ....potom 15 minut cakam skonci reklama povedia 5 slov a je konec to vam nekomu neleze na nervy ?
ta reklama ja som mala vianočka atď je nahodou milá..nie ako ten trapko čo je v klenotnictve a dojde tam ten čo si to objedna a ten trapko sa opýta a ským bankujete?? by som bola zvedavá, že kto sa to takto naozaj opýta
neznášam reklamy na čistiace prostriedky, kozmetiku, voňavky, jedlo, autá, banky, a operátorov... a neexistuje horšia reklama ako na šaumu... " to nie ja, to moja šauma" iritujucejšiu vetu som nepočula
Vianočka je best! hehe cez tú reklamu stále nadávam : tá nakysnutá ...... asi viete čo xD je to sranda ale už lezie na nervy!aale viac to ´´a ským bankujete vy,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
neznášam reklamy na čistiace prostriedky, kozmetiku, voňavky, jedlo, autá, banky, a operátorov... a neexistuje horšia reklama ako na šaumu... " to nie ja, to moja šauma" iritujucejšiu vetu som nepočula