@8 vsetky tie koncovky su s koncovkou sk a cz co je predpoklad na poslevenceny/pocesteny dojebany vyraz slova teenager a navyse to ze google nasiel odkazy nic neznamena pretoze google najde aj slovo debyl a to znamena ze slovo debil sa moze pisat aj s i aj s y???? Sak pouzivaj hlavu trochu.
preto ze to najdes v googli tak to nieje hned spravne napisane... skus si to hodit do wikipedie ci ti to najde... alebo skor do angl. slovnika neakeho... a potom mi hod link
@17 tak tak.... to som mu chcel napisat ale nechecel som ho urazit nech ide s dobrym pocitom spinkat... a ze az zajtra sa dozvie ze to bol "trapas" a ze ma "zhasnut" .... ale dakuje aspon vidno ze sme rodina milujem
@heartxcore zlaticko, my uz sme najkrutejsia dvojica (teda aj @krutafunebracka je asi kruta no, ale ona nema dvojicu hmmm, mohla by byt s nami trojica ... a nie, nas kazdy bude milovat, zboznovat a zavidiet nam nasu neprekonatelnu krutost
@zwejka ale tak ja som nevedel ci nieje uz neaka... a ty si napisala ze mozeme byt nova kruta dvojica... (tak som myslel ze neaka uz je ... aa nie ziaden kolektiv nebude... budeme len dvojica
@heartxcore nie, my budeme prva kruta dvojica vo svete BIRDZu ... ty co mas stale proti kolektivom? ...no dobre
@krutafunebracka preco nie? :d nechces byt jednou z 3 najkrutejsich ludi na birdze? dokonale by si sa k nam hodila alebo mozes byt aspon maskot mojej dvojice s heartxcorem ber to ako poctu
@krutafunebracka ako vidim tak ani ty nemas kolektivneho ducha to ani @heartxcore nema ...a nie nie si najkrutejsia my budeme krutejsi! ja budem mat cestny titul ze najkrutejsia osoba birdzu
ha! uz mi zavidi! este ani nemam ten titul a uz po nom tuzi! ale vies co, ked ho dostanem ja ti vybavim titul fekalistka birdzu potom to ako na znak ucty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@krutafunebracka preco nie? :d nechces byt jednou z 3 najkrutejsich ludi na birdze? dokonale by si sa k nam hodila alebo mozes byt aspon maskot mojej dvojice s heartxcorem ber to ako poctu
Ale trt!
ha! uz mi zavidi! este ani nemam ten titul a uz po nom tuzi! ale vies co, ked ho dostanem ja ti vybavim titul fekalistka birdzu potom to ako na znak ucty