Záleží to od toho , ako často denne cvičíš , v akých intervaloch , ako dlho ten cvik robíš , a hlavne je že aký cvik robíš ... takže to sa takto nedá povedať ako dlho nanich ešte budeš čakať
spravne si zaradil diskusiu do kategorie jedlo - kto chce tehlicky mat musi tehlicky jest.sup sup do toho.to je tak isto ako ked chces byt mudry musis jest mozocky napriklad. no vazne!
rob vjáác ako 100 ... aj 300 a kombinuj to aj s inými cvikmi na brucho ... tak30-45 min tomu daj za den ...a po 3 mesiacoch sa už bude určite nečo rysovať ...aa hlavne sa správne stravuj ...
@11 ako nič v zlom ale za 2 týždne chceš mať tehličky???????? ide hlavne oto aby si jedol bielkoviny alebo nijaké vytamini ktoré ti tie bielkoviny doplnia a cvičiť budeš cvičiť asi tak pár mesiacov
Úprimne, na "ozajstné" tehličky aspoň!!! pol roka... a najme nežrať by to chcelo, to je "najľahšia" cesta k tehličkám... a samotné nežratie samozrejme úplne nestačí...
brušaky ti nepomožu k tehličkám rob cviky určene presne na oblasť brucha...z brušakov maximalne schudneš...a bress ma pravdu tehličky ma každy človek pretožš je to sval ako každy iny...len ich nieje vidno keď maš tuk...alebo v opacnom pripade ked si chudy nemaš ich vyrazne po roka intezivneho cvičenia a tehličky budeš mať...to je z mojej strany všetko
Ahojte mam pomaly 12 a chcem mat tehlicky... robim kazdi den 90 a stale si zvisujem pocet... robim rano a vecer. staci mi to ci mam pridat pocet ci omezit pocet poradte pls
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ked budes papat vela bielkovin, tak budu rychlo
a zabudol si napisat odkedy cvicis.
Alebo by som skúsil pohľadať v Tescu,tam majú ževraj všetko.
alebo si vystrihni z nejakého obrázka
@krampus ja som skôr za kvádre na bruchu
A ešte sa treba zdravo stravovať..