ja len ze... ako sa da otehotniet s antikoncepciou????? lebo ved... antikoncepcia tvoje telo presvedci o tom, ze si tehotna, takze ono si uz nebuduje tie veci, ktore su potrebne k eventualnemu otehotneniu a tym padom to proste nejde! no ale ak hej tak potom uz neviem
@interrupcio sak dobre nekric, mne sa len zdalo, ze som kedysi niekde pocula, ze pocas prvych 3 mesiacov tehotenstva vies zabit dieta aj antikoncepciou... Tak prepac ak si to zle pamatam
@sveter prepáč, že som tak ostro vystúpil, ale nemáš z toho blbý pocit? Nejaký pocit viny, že človeka zavádzaš svojou nevedomosťou a toto sú dosť vážne veci.. Trochu to prenesiem.. keby má niekto vážny problém a ty mu poradíš niečo, o čom nemáš ani páru a ešte viac mu tým uškodíš... nebolo by ti kokotno? Nie je lepšie porozmýšlať, či som kompetentný k niečomu sa vyjadriť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@mm47 aky brazilec? ja brazilcanov ee
Ale k teme , je to picovina
@mm47 nemas si co pamatat, ziadny brazilcan co je picovina?
neni ti jebnuto?
@mm47 idiot
idem za doktorom mu jebnúť, šak som možno v tom
just kiddin, chill
no ešteže toto nemusím riešiť neni ani antikoncepcia, ani sex, nebude tehotenstvo
ja len ze... ako sa da otehotniet s antikoncepciou????? lebo ved... antikoncepcia tvoje telo presvedci o tom, ze si tehotna, takze ono si uz nebuduje tie veci, ktore su potrebne k eventualnemu otehotneniu a tym padom to proste nejde! no ale ak hej tak potom uz neviem
Napisala som tam "...ale nie som si ista"
To znamena, ze si nie som ista. Keby to dievca uplne vazne zaujimalo, spyta sa doktora a nie niekoho na birdz fore.
Vobec sa necitim vinna kvoli tomu, ze som nepojedla vsetku mudrost sveta.