Kamáratku zaujíma lebo fajčí cigy ze ked bude cakat dieta tak bude chciet prejst aspon na vodnu lebo dymit proste potrebuje... ci to nejak extra skodi.. a ci by sa to vobec malo .
@nietimekki že samozrejme môže fajčiť? Drž radšej hubu
Kamarátka spolužiačkinej mamy si tiež hovorila, že keď nhie cigarety aspoň fajku a 3 mesačný synček jej v noci jednoducho umrel na SIDS (spomínané v @3 ) .. Tak nech si fajčí, uvidí
kamienky ?? kamienky sú nič podľa mňa len voňavé hovínko ja si myslím že keď tam neni tabak tak to nič neni no ale byť nastávajúcou mamkou tak ani neskúšaam ...
ženy čo nedokážu prestať fajčiť by dieťa plánovane mať nemali!!... škodí to.. každým vdýchnutím sa to dieťa "pridusuje" - zabraňuje to prietoku O2 k miminku... a je jedno či vodná fajka alebo cigareta, škodí oboje.... sama som fajčiarka, ale predstava že len pre svoj egoizmus by som škodila svôjmu bábätku je teda dosť hnusná... nedokázala by som... a že ona nedokáže prestať?? pri bránení svôjho potomka (aj v prírode) samica dokáže také veci o ktorých ani nikdy nesnívala... prestať fajčiť je len minimum z toho čoho sú schopné matky pre dobro dieťatka.......
@ladylolita drž hubu si nechaj k raňajkám ráno ku stolu prosím ťa...
zomriež dieťa môže aj keď nič nefajčí... gynekológ povedal mojej sestre že fajčiť fajku môže, čo sa týka beztabakových záležitostí, si kurva prečítaj čo som napísal v tom komente
suhlasim s @hoperpohroma ..kolko zien by chcelo mat deti a kolko zien dlhe mesiace lezia hore nohami len aby mali svoje deti a ...ach nebudem sa vyjadrovat lebo budem vulgarna uz no... jej na tom dietati evidentne velmi nezalezi ...nemyslim si ze zavislost na nikotine je az taka silna aby v takom obdobi zena nevedela prestat...proste inokedy fajn ...je to uz aj zvyk a patri to ku dnu daneho cloveka ale v takomto pripade by sa tie hodnoty mali trochu zmenit
Načo uvažuje o dieťati keď nie je kvôli nemu prestať "dymiť" kvôli vlastnému egoizmu? Odkáž kamarátke že by sa mala spamätať keď jej nezálrží ani na vlastnom dieťati...
@barky viem o tom kok?..pokial viem, fajcit nikto "nepotrebuje"...to je len v jej hlave, ked niekto fakt chce, prestane a nijak to k zivotu nepotrebuje...tak nepis mi tu picoviny
Ano, uškodí to dieťaťu. Ale asi je zbytočné čosi ďalej písať, lebo ona evidentne vie, čo robí. Ale potom bude v TV reportáž o chúďatku dieťatku postihnutom, ktoré potrebuje státisíce na liečbu a chudere mamičke, ktorá sa musí starať a nemá peniažky.
A je to môj problém. Zdravotné poistenie jej platia všetci ostatní.
Čo je normálna? Vie o tom že to obsahuje glycerín? Vdychovanie aromatických uhľovodíkov je všetko len nie zdravé a tie príjemné pocity sú príznakom intoxikácie. A to vodné fajky občas fajčím.
Minerálne kamienky Shiazo sú 100% prírodné pórovité kamienky, špeciálnou tlakovou metódou vstrekované tak, aby aj tie nahlbšie póry boli optimálne naimpregnované aromatickou kvapalinou (glycerín), ktorá sa potom pri použití kamienkov Shiazo vo vodnej fajke začne odparovať.
Siazo kamienky:
Zloženie pre tento účel špeciálne vyvinutého glycerínu je optimalizované tak, aby bol čo najlepšie absorbovateľný a zároveň pri použití kamienkov Shiazo vo vodnej fajke utvoril pri odparovaní čo najhustejšiu a najchutnejšiu paru. Vďaka tejto úprave je možné bez problémov používať minerálne kamienky Shiazo vo vodnej fajke namiesto tabaku a vychutnať si skvelú paru, ktorá je na prvý pohľad od dymu tabaku k nerozoznaniu, avšak nie je škodlivá."
"Glycerol je slabo jedovatý. V menších dávkach spôsobuje bolesti hlavy, žalúdočné problémy a zvracanie. Vo väčších dávkach môže spôsobiť poškodenie pečene. Najnižšia toxická dávka podaná orálne u človeka činí približne LDLo = 1,5 g/kg živej hmotnosti, čo znamená, že priemerný človek by ho musel požiť najmenej 90 až 120 g, aby sa u neho prejavili symptómy otravy. V nízkych koncentráciách je prakticky neškodný.
V zriedenom stave sa používa k zvlhčovaniu pokožky a slizníc, lebo viaže atmosférickú vlhkosť a tým ju prenáša do povrchu tela; naopak použitie čistého glycerínu je nevhodné, pretože naopak z pokožky odčerpáva vlhkosť a tým ju vysušuje."
takze - mala by uplne fajcit- pretoze najkritickejsie obdobie vo vyvine dietata v tehotenstve su prave prve dva mesiace po oplodneni kedy este nemusi vediet ze tehotna je a predsa bude fajcit- ak che mat dieta ala by prestat uplne - totizto aj po narodeni ho bude ovplivnovat pasívnym fajcením - a to iste nechce. kazdopadne fajcenie je blbost nech si napise do ligy proti rakovine nech jej poslu ,,ako prestat fajcit" a nech to skusi. dnes je to uz lahsie ako v minulosti, vyrabaju sa rozne pomocky k tomu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a keď už ju tehotenstvo neprinuti, tak už neviem čo...
ale samozrejme, fajčiť môže, kamienky bez nikotínu
veľa žien sa v tehotenstve vzdá rýchlo tabaku a alkoholu..
@hoperpohroma no do záhuby asi ked toto považuješ za nejaké neobvyklé a hrozné
Kamarátka spolužiačkinej mamy si tiež hovorila, že keď nhie cigarety aspoň fajku a 3 mesačný synček jej v noci jednoducho umrel na SIDS (spomínané v @3 ) .. Tak nech si fajčí, uvidí
Keď to dokázalo toľko žien pred ňou,prečo nie ona Kvôli dieťatku by mala
A nemala by to robiť podľa mňa.. a načo sa pýta neodborných ľudí, nech sa skúsi poradiť s dákym "chápavejším" lekárom
zomriež dieťa môže aj keď nič nefajčí... gynekológ povedal mojej sestre že fajčiť fajku môže, čo sa týka beztabakových záležitostí, si kurva prečítaj čo som napísal v tom komente
A je to môj problém. Zdravotné poistenie jej platia všetci ostatní.
čo konkrétne by malo tomu dieťaťu škodiť pri "fajčení" beznikotínových kamienkov? Poučte ma, lebo ja si to neviem predstaviť.
Minerálne kamienky Shiazo sú 100% prírodné pórovité kamienky, špeciálnou tlakovou metódou vstrekované tak, aby aj tie nahlbšie póry boli optimálne naimpregnované aromatickou kvapalinou (glycerín), ktorá sa potom pri použití kamienkov Shiazo vo vodnej fajke začne odparovať.
Siazo kamienky:
Zloženie pre tento účel špeciálne vyvinutého glycerínu je optimalizované tak, aby bol čo najlepšie absorbovateľný a zároveň pri použití kamienkov Shiazo vo vodnej fajke utvoril pri odparovaní čo najhustejšiu a najchutnejšiu paru. Vďaka tejto úprave je možné bez problémov používať minerálne kamienky Shiazo vo vodnej fajke namiesto tabaku a vychutnať si skvelú paru, ktorá je na prvý pohľad od dymu tabaku k nerozoznaniu, avšak nie je škodlivá."
"Glycerol je slabo jedovatý. V menších dávkach spôsobuje bolesti hlavy, žalúdočné problémy a zvracanie. Vo väčších dávkach môže spôsobiť poškodenie pečene. Najnižšia toxická dávka podaná orálne u človeka činí približne LDLo = 1,5 g/kg živej hmotnosti, čo znamená, že priemerný človek by ho musel požiť najmenej 90 až 120 g, aby sa u neho prejavili symptómy otravy. V nízkych koncentráciách je prakticky neškodný.
V zriedenom stave sa používa k zvlhčovaniu pokožky a slizníc, lebo viaže atmosférickú vlhkosť a tým ju prenáša do povrchu tela; naopak použitie čistého glycerínu je nevhodné, pretože naopak z pokožky odčerpáva vlhkosť a tým ju vysušuje."
A odkiaľ tieto informácie vlastne máš? Aby som sa nemusela len teba vypytovať