ale k teme, naco roztahujes nohy, ked nepoznas ani vlastne telo a mozne nasledky boha a to co sa debilko do teba urobil, ked ste nemali HAK ani kondom?
dúfam, že tí čo hlasovali proti tej sexuálnej výchove v referende sú spokojní takto to bude pokračovať aj ďalej a 17ky, ktoré by už mohli mať rozum, majú jeblé otázky
@alysia asi nemáš ani tušenia čo vlastne pod termínom "sexuálna výchova" všetko spadá a o čo tam ide, nie je to ani zďaleka len o nejakej ochrane pred nechceným tehotenstvom (ak by bolo tak verím že by ľudia neboli proti) a nejde o to aby tá sexuálna výchova vôbec nebola ale o to aby rodičia mohli rozhodnúť o tom či chcú aby ich dieťa tie hodiny navštevovalo alebo mali možnosť povedať nie
@somvymyslena áno, ja som tú otázku pochopila ,,majú rodičia právo zasahovať do toho ako sa vyučuje sexuálna výchova?" a každý supiš katolík dá že ANO a bude sa modliť a v škole dupkať, aby sa vyučovala v škole sexuálna výchova na náboženstve a aby sa deťom povedalo, že to Boh nosí deti
Kebyže je každý rodič schopný vysvetliť sexuálnu výchovu svojmu decku ( a nie sa tváriť ešte s 18 ročným deckom na krku, že šak ešte je mladý na sex ) tak by nemusela v škole nejaká sexuálna výchova sa riešiť, ale to je nereálne však?
Prečo by niektoré deti nemali navštetovať sexuálnu výchovu? Aby to dopadlo ako v Polsku a deti tam mali deti? ... to že sa učia kokotiny na iných predmetoch ich nesere, ale sexuálna výchova hej sranda
@alysia každý katolík a každý človek ktorý vie o čo na "sexuálnej výchove" ide a vidí problém tak dá áno nie je to vôbec len o tom čo píšeš ty, nevravím toto je minimum toho.. a toto nie je dôvod prečo ľudia sú proti tomu aj na dejepise sa učí o tom že ľudia sú z opice a v poriadku... nemám pocit žeby katolíci niekde protestovali
Vážne ??? aj by som sa vyjadril ale v tomto fóre by som iba zbytočne mrhal schopnosťami !!! ty ocikana postel dobre že nechceš vedieť už o hodinu čo si mala sex . že či nie si náhodou tehotná
@alysia
1. "Boh nosí deti"? Seriózne? Ja som myslela, že je bežnou praxou rodičov akéhokoľvek vyznania, či bez vyznania, aby deťom vraveli, že ich nosí nocian
2. Deti v Poľsku majú deti?? Uffff....ešteže na našom uvedomelom Slovensku to tak nie je :-S
3. A posledná vec. Bola som síce v tejto otázke proti. Ale tvoj sakrastický a primitívne prvoplánovo antikresťanský postoj ma udivuje, ako ľudí vie zdemagogizovať pár žvástov v telke.
@somvymyslena no šak to a aký je teda dôvod? Boja sa, že deti by toho vedeli viac ako oni? @trubajerichova bocian? šak za všetkým je boh! Ako za tým môže byť zviera? tak u nás nie je známa hra 13 ročných detí na slniečko
To nie je len v telke, stačia mi tie prípady okolo ako sa chovajú, Boh sem, boh tam
@alysia za prve taketo veci sa uz v skole vysvetluju, tak ci tak. O nejakom vacsom oboznamovani teenegerov nie je v tomto vobec rec a hlavne uz zien, kedze mam pocit, ze velmi mala cast realne aj rozumie svojmu telu a jak to funguje a jake su moznosti atd. Ale to nie su temy pre deti v skolke a na 1. stupni ZS a o tom, ze stat ma vacsiu moc v tom zasahovat ako rodicia.
Toto nemusi mat nic spolocne s krestanstvom len zjavne existuje, len nejaky extremisticky krestan alebo najvacsi liberal/ degenerat.
A k teme, si precitaj na tehotenskom teste od kedy je zachyt ale povedal by som tak minimalne aspon 7 dni ale skor tych aspon 14 to bude
ja som mala na vš predmet výchova k rodičovstvu a manželstvu (teda chápaj sexuálna výchova, len slovensko proste rado nepoužíva akékoľvek slová obsahujúce písmenka s, e, x) - teda učila som sa o čom je tá výchova a ako správne vychovávať ohľadom tejto výchovy.
a ver, že keby fakt tí všetci ľudia vedeli, o čo fakt ide na sexuálnej výchove, tak by istotne nehlasovali za áno.
@elemia lol
nemusíš mi písať čo si sa učila na vysokej škole na "výchove k manželstvu a rodičovstvu" (chápaj sexuálna výchova) tiež som mala semináre z tohto predmetu na vysokej škole
@somvymyslena aj ja protestujem, nie sme z opice -ale máme spoločných predkov... a na dejepise sa to neučí ako evolučná teória, len sa spomínajú nálezy lebiek a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale k teme, naco roztahujes nohy, ked nepoznas ani vlastne telo a mozne nasledky boha a to co sa debilko do teba urobil, ked ste nemali HAK ani kondom?
Kebyže je každý rodič schopný vysvetliť sexuálnu výchovu svojmu decku ( a nie sa tváriť ešte s 18 ročným deckom na krku, že šak ešte je mladý na sex ) tak by nemusela v škole nejaká sexuálna výchova sa riešiť, ale to je nereálne však?
Prečo by niektoré deti nemali navštetovať sexuálnu výchovu? Aby to dopadlo ako v Polsku a deti tam mali deti? ... to že sa učia kokotiny na iných predmetoch ich nesere, ale sexuálna výchova hej sranda
1. "Boh nosí deti"? Seriózne? Ja som myslela, že je bežnou praxou rodičov akéhokoľvek vyznania, či bez vyznania, aby deťom vraveli, že ich nosí nocian
2. Deti v Poľsku majú deti?? Uffff....ešteže na našom uvedomelom Slovensku to tak nie je :-S
3. A posledná vec. Bola som síce v tejto otázke proti. Ale tvoj sakrastický a primitívne prvoplánovo antikresťanský postoj ma udivuje, ako ľudí vie zdemagogizovať pár žvástov v telke.
Pekný deň
@trubajerichova bocian? šak za všetkým je boh! Ako za tým môže byť zviera? tak u nás nie je známa hra 13 ročných detí na slniečko
To nie je len v telke, stačia mi tie prípady okolo ako sa chovajú, Boh sem, boh tam
Toto nemusi mat nic spolocne s krestanstvom len zjavne existuje, len nejaky extremisticky krestan alebo najvacsi liberal/ degenerat.
A k teme, si precitaj na tehotenskom teste od kedy je zachyt ale povedal by som tak minimalne aspon 7 dni ale skor tych aspon 14 to bude
nostalgia.
presne pre takéto fóra som sa tu kedysi regla. :letim:
ja som mala na vš predmet výchova k rodičovstvu a manželstvu (teda chápaj sexuálna výchova, len slovensko proste rado nepoužíva akékoľvek slová obsahujúce písmenka s, e, x) - teda učila som sa o čom je tá výchova a ako správne vychovávať ohľadom tejto výchovy.
a ver, že keby fakt tí všetci ľudia vedeli, o čo fakt ide na sexuálnej výchove, tak by istotne nehlasovali za áno.
nemusíš mi písať čo si sa učila na vysokej škole na "výchove k manželstvu a rodičovstvu" (chápaj sexuálna výchova) tiež som mala semináre z tohto predmetu na vysokej škole
O__________________________________o
" na dejepise sa učí o tom že ľudia sú z opice a v poriadku"
ja, nekatolík, protestujem.