tak ako keby ma holka podviedla a ostala tehotna , tak neviem co by som robil , teraz by som to asi neriesil sak pochybujem ze v takom mladom veku by si nedavala bacha
dodavam vsetky temy a ankety ma na svedomi moja mladsia sestra za mojej nepritomnosti bol som na chate
a ked je rec o tomto jeden kamarat mal takuto nemilu skusenost on ju strasne lubil a ona kvoli nemu isla na potrat no neviem ci je to spravne rozhodnutie ked jej dal aj tak kopacky
za moj koment ma všetci birdzáci odsúdia ale... prezentujem len svoj názor.. tak teda "co ste si navarili to si aj zjedzte, alebo Vivat predmanželský sex!" viac k tomu hadam netreba.
kto nevie sexovat, nech to nerobi a ak uz podvadza, tak nech si dava aspon pozor,
lebo jeden problem je podvod, ktori to tej babe pokasle buducnost ( teda aspon vztah)
a druhy problem to dieta, s niekym koho asi malo pozna....
nuz co robit?
ved kazdy podvedeny je strasne sklamany, a urazeny, ako ho mohol parter podviest, a to dieta s tym nema az tak vela, to uz je len cerenicka na torte
neverim, ze sa tu niekto najde, kto by sa zachoval inac, ako rozchodom....
jedine ze mu to ta baba nepovie....
no a keby si ju lubil, smial by si sa,alebo plakal?
lebo toto su take "silacke reci"
nic v zlom, len tak sa skus aj zamysliet hlbsie do situacie, nieje to baba s ktorou len trtkas, ale chodis s nou a lubis ju. o to skor ide
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
tak ako keby ma holka podviedla a ostala tehotna , tak neviem co by som robil , teraz by som to asi neriesil sak pochybujem ze v takom mladom veku by si nedavala bacha
ja byt chlapom poslem ju kade lahsie uz len preto ze spala s inym, neje to moje decko co mam s tym ja robit?
Hmmm... a ja by som asi zagratuloval novopecenemu oteckovi
a ked je rec o tomto jeden kamarat mal takuto nemilu skusenost on ju strasne lubil a ona kvoli nemu isla na potrat no neviem ci je to spravne rozhodnutie ked jej dal aj tak kopacky
@11 skor by som povedal ze na potrat isla kvoli sebe nie?
lebo jeden problem je podvod, ktori to tej babe pokasle buducnost ( teda aspon vztah)
a druhy problem to dieta, s niekym koho asi malo pozna....
nuz co robit?
ved kazdy podvedeny je strasne sklamany, a urazeny, ako ho mohol parter podviest, a to dieta s tym nema az tak vela, to uz je len cerenicka na torte
neverim, ze sa tu niekto najde, kto by sa zachoval inac, ako rozchodom....
jedine ze mu to ta baba nepovie....
lebo toto su take "silacke reci"
nic v zlom, len tak sa skus aj zamysliet hlbsie do situacie, nieje to baba s ktorou len trtkas, ale chodis s nou a lubis ju. o to skor ide