Chcela by som zi zobrat z telekomu mobilny telefon na pausal len nerozumiem .. musim si ho zobrat v plnej sume co uvadzaju? alebo si ho kupim za tu akciovu cenu a platim vlastne len 17 eur co tam pisu za navysenie ?no pochybujem ze lby som platila tak mal
keď si berieš na paušál mobil od operátora, je s tým predsa spojená 2-ročná viazanosť, takže samozrejme, že ho máš za "lacno", lenže tie 2 roky si povinná platiť im paušál, tj. ten mobil ešte preplatíš.
aha... ok, nerozumiem asi fungovaniu poniektorých rozumov
vezmeš si od nich telefón za jednorázový poplatok + mesačne po dobu viazanosti budeš platiť príslušný paušál + mesačne budeš platiť to "navýšenie" tých 17e
@luc.ka netusim naco by mi boli dva? tento v o2 by som zrusila a to navysenie nie je nahodou tak ze plus este k druhemu pausalu ktory uz mas zalozeny v telekome? pretoze podla mna je 17 eur mesacne dost malo zrejme sme sa nepochopili
@nemammeno Tak neviem čomu nechápeš. Ak kupuješ mobil máš určenú cenu fakturácie a plus zaplatenie mobilu. Ja mám fakturáciu 29,99€ a mobil 1€, takže zaplatím spolu 30,99€.
Poďme k tebe paušál happy máš za 23,99€, mobil si priplatíš 17€. Takže summa summarum zaplatíš 40,99€ za faktúru.
@nemammeno jj budes platit 23,99 mesacne za pausal + za telefon 17...cize dokopy mesacne budes platit 40,99 dva roky vkuse...to mas dokopy 983,76 eur...a jeho bezna cena je 520
@nemammeno - samozrejme závisí aj odo dňa využívania služby, ak mobil v takejto ponuke zakúpiš v druhej polovičke mesiaca, je samozrejme, že v záverečnom období prvej fakturácie zaplatíš menej. Potom ostatných 23 mesiacov,k ako správne podotkol @kosmiklove zaplatíš už 40,99€
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
keď si berieš na paušál mobil od operátora, je s tým predsa spojená 2-ročná viazanosť, takže samozrejme, že ho máš za "lacno", lenže tie 2 roky si povinná platiť im paušál, tj. ten mobil ešte preplatíš.
pouzivam iba net a prevolam/smskujem max. euro..
ja som z tych ponuk tiez magor
ty si chceš akože platiť paušál 17e, aby si mala telefón, a nevyužívať ten paušál, lebo máš paušál v o2? ja potom asi nerozumiem tvojej otázke.
vezmeš si od nich telefón za jednorázový poplatok + mesačne po dobu viazanosti budeš platiť príslušný paušál + mesačne budeš platiť to "navýšenie" tých 17e
výhoda jak hovno.
j ja som nepochopila, ako si to mohla nepochopiť z toho, čo majú jasne napísané na stránke.
prides na predajnu.
vyberes si pausal s mt.
zaplatis jednorazovy poplatok za mobil,ktory ale splacas spolu s fakturou..ci?
Poďme k tebe paušál happy máš za 23,99€, mobil si priplatíš 17€. Takže summa summarum zaplatíš 40,99€ za faktúru.