ja vjem ze som mozno hnusna ale babka mi vje tak nadherne pokazit naladu svojim kazanim o pridani v skole....ako mam mame pomahat....mam byt kludna a nehadat sa s nou...a ze sa nemam fucat....mam byt úprijemna a vytvarat atmosferu....ucit sa aby som bola
ale ja ju mam rada my si perfektne rozumieme ale ona proste ...jaj...proste ma seru len tie jej telefonaty...snazim s aim vyhybat ale matka pinda ze co som taka leniva hovorit s babkou....a zacne mi nadavt...
jaj mamu nespominaj racej....dnes mala zlu naladu tak som to cely den musela znasat...cely den som to schytavala len ja lebo otec bol v robote....a ked prisiel este ten nasraty tak este aj od neho.-..a ked ja trosku vybuchnem lebo uz mam toho dost hned mam zaracha...
to si na tom ece dobre ked moji oridcia idu na vikend prec s ja ostavam sama doma tak cely vikend ma baba s dedom otravuju...oni byvaju hnet oproti nam a cely den sleduju ci s aponem s domuz alebo ne...a zdy ked sa chystam vena nestiham dojdu zezeru mi secko teda iba dedo a pindaju ze ma uprtata a hentak ...potom musim pockat lez vypadnnu odomna vie to dobre otravovat...a ece ked idem vecer ven asleduju do kolkej som bola a nepuscaju ma moc...a babake celu noc bola v okne aby videla c nahodou v noci nejdem na zabavu ...a povedala mi secky moje kamosky o kolkej prisli a s kym s kto islel v noci okolo...tak to uz je sila nemyslis??
takéto (ale živé reči) som absolvovala aj ja s babkou, kt. už nežije a dala by som veľa za to, keby mi mohla ete raz vyčítať aká som drzá a podobné veci, kt. mi chýbajú...
Moji starí rodičia sú tiež super - pretože sa s nimi stretávam len tak dvakrát do mesiaca Vždy si ku mne dedo sadne a začne sa ma vypitovať kedy mu už konečne donesiem ukázať frajerku a kedy bude mať vnukov Jednoducho z nimi je vždy zábava... A nikdy v živote nezabudnem na babkiné neopísatelne dobré zákusky ... mňam
ona ti vyvolava skor preto lebo ta chce pocut... stari ludia vedomi si toho ze smrt je nablizku neradi stracaju cas a snazia sa co najviac ho travit s rodinou... to je prirodzene
ja mam svoje babky rada....ale stve ma ze sa sprava k mojmu tatovi jak keby bolmale decko a ze spolu telefonuju 3krat denne....a ked nema zapnuty telefon on zavola mne a pyta si ho...ked vidim ze mi zvoni telefon vzdy sa potesim ze si na mna niekto konecne spomenul..jej druha najoblubenejsia tema je ci sa ma ku nam trepat zo samorina a priniest kolaciky alebo nie....ale mam ju rada
mne babka zavolala po sto rokoch a vlastne jedine co som sa dozvedela bolo ze som uplne sprosta a ze koli trojke z nemciny a angliny sa nedostanem na vysoku..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Inak ani moja babka neni nejaka uzasna. vacsinou mi vola, ze mam prist k nej a ked nemam cas, tak sa urazi ...noa? nevadi...