samsung s7710 , zatial nemam problem , ked sa mi zašpini umyjem si ho vo vode s mydlom, bateria vydrzi minimalne 4dni, ide tam vsetko... mozno len malo miesta v telefone, tj treba roob inak vela aplikacii sa tam nedá nahrať.
len na nasom slovenskom trhu je cez 700 druhov telefonov asi 20 roznych znaciek a ty sa takuto otazku spytas?
to jak dneska co som videla, nejaka pani robila objednavku notebookov, chcela cenovu ponuku a pytala laboratorny notebook, velky notebook, pracovny notebook...
ako ti asi mame poradit, nevies???
@cabbage Tak ja som bol vlastnikom androidu cca 3,5 roka , WP mam asi od Vianoc a nič absolútne nič nevyhnutné mi tu nechyba . Je to proste úžasný OS síce malo app ale to je fuk ide o plynulosť systému co je bezproblémové. K androidu už nikdy
iPhone od 5ky vyššie ale aj Lumia s WP je ok, ak niesi extrémne náročná. V prípade, že nemáš dosť penazí, choď radšej napr. do niektorej cenovo priatelnej Lumie.
Pri telefóne s Androidom som si flashoval kernel, crackol bootloader, menil všeliaké blbosti a testoval, čo všetko je možné, už ma to nebaví. Nemám rád ten systém.
Používam iOS zariadenia, vyhovujú mi po všetkých stránkach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nejde o cenu , skôr som sa chcela opýtať na značku
samsung , x peria alebo LG ?
to jak dneska co som videla, nejaka pani robila objednavku notebookov, chcela cenovu ponuku a pytala laboratorny notebook, velky notebook, pracovny notebook...
ako ti asi mame poradit, nevies???
Ak ti nerobí problém vyhodiť viac stoviek €, tak HTC One, čo je najlepší telefón na trhu
ale
beham vo vrecku so Samsung S4 a vyhovuje mi
tot vsjo
Pri telefóne s Androidom som si flashoval kernel, crackol bootloader, menil všeliaké blbosti a testoval, čo všetko je možné, už ma to nebaví. Nemám rád ten systém.
Používam iOS zariadenia, vyhovujú mi po všetkých stránkach.