Takže ja a niektorí moji spolužiaci riešime istú dilemu. Máme totiž spolužiačku, ktorá má neskutočný telesný pach, hlavne keď sa spotí. Cítiť to jednoducho po celej triede a príde nám to nepríjemné, ale nevieme ako jej to povedať. Je
Ja a moji spolužiaci máme rovnaký problém už tretí rok. Tiež sme to už skúšali nazančovať,myslím,že mu to bolo už aj priamo povedané, niektorí (tí menej trpezliví) už aj vybuchli, popr. v tajnosti ho nasprejovali,ale jednoducho nič nepomáha.
Zostáva vám iba pretrpieť to. Vetrať a sprejovať okolo seba.
a mali sme smradlaveho spoluziaka a vsetci sme sa mu smiali, dusili sme sa a neskryvali sme po.. po case bud prestal smrdiet alebo to bolo tym, ze som vedla neho uz nesedela.. vzdy po telesnej som sa dusila, najma z jeho noh
To iste naša spolužiačka sme 3 na strednej a ona stal nevie čo je hygiena čo je velmi smutne.. Mna z nej niekedy už oči štípu.. povedali sme jej to vykričali jej mame sme to hovorili. Kupila si dezodorant ale nič žiadna zmena.. Hej vetrať treba a pretrpeť
ak sa sprchuje a je ozaj cisto oblecena atd. tak to pretrpte... mohlo by jej to dost ublizit si myslim... ked sa casto nesprchuje, tak nech jej niekto povie: kurva smrdis, tak sa osprchuj... ale taketo veci radsej opatrne...
Podľa mňa v každej triede je nejaký ,,smraďoch" aj my máme jedno dievča v triede čo smrdí ako nwm čo... proste sme jej povedali že ,,kurňa osprchuj sa! zapáchaš", najprv sa hanbila a po nejakom čase sa voňavkovala či čo ale už tak nesmrdela a robila sa akoby nič a bavila sa s nami, ako chápete, bolo jej trápne a potom už to pochopila a je to ok.
tomu sa hovori tzv. "Vona domova", tiez poznam taky pripad, mame v triede jednu spoluziacku ale nikto jej to nepovie... niektorí smrdia potom, cigaretami ale ona ani neviem cim,...
Pre to dievča by muselo byť strašne ponižujúce keby ste jej to povedali na rovinu, pred všetkými. Možno by ste mohli požiadať niekoho z jej bližších priateľov, aby jej to v súkromí, nejako citlivo povedal...na jednu stranu aby sa nehanbila pred celou triedou a na druhú si to uvedomila...
@lovely136 myslíš,že ona to nevie,že páchne?to zbytočné, ja tiež som páchol a mohol som sa po...,ona za to pravdepodobne nemôže. sprchoval som sa 5-6 x na deň a i tak nepomohlo.zašiel ku doktorovi na rôzne odborné vyšetrenia(5 ich bolo) a na nič sa neprišilo .tak som na popud jednej relácie v TV po čase išiel na injekcie a zbavil sa toho. hoci chodím stále každý pol rok si pichať ale hlavne konečne môžem poriadne žiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Zostáva vám iba pretrpieť to. Vetrať a sprejovať okolo seba.
ja smrad znazornujem touto pesnickou, stale jej ju pustajte
no neviem ako sa da toto slusne povedat.. asi len narovinu..
Spolužiačka hovorí jednému chalanovi že smrdíš, daj si na seba voňavku a on na to že, "Tam sú hodinky." a ukázal na hodiny
ale to mi pripomina, ze je vzdy niekto "smradlavy" v kazdej triede
Môj muž smrdí potom,a tá druhá na to.
Môj aj predtým.
Neznášam pach potu a niektorí fakt dokážu smrdieť že ich cítiť široko ďaleko.
stále sa sprejovať, alebo ísť k lekárovi.
a povedať lekárovi "páchnem" hmmm...