Ktoré nové spoty, pokladáte za kvalitnejšie, čo sa týka prevedenia, grafiky, redesign loga atd. Ktoré sa vám viac páčia a prečo? Markizacke alebo JOJkárske?
Podla mna je jednoznacnym lidrom v grafike Jojka (za Rybnicka zvykla byt dobra aj Jednotka, ja osobne si myslim, ze najlepsia TV grafika v slovenskej historii bola cela STV po Novom zaciatku v roku 2004, to nemalo chybu). Nove logo, grafika, studia a znelky Markizy su podla mna uplne nanic. Maju to este horsie ako predtym, pretoze teraz je vsade to ich nove gycove logo, ktore samo o sebe nie je az take zle, len oni s nim tak otrasne narabaju... spoty medzi reklamnymi a selfpromo prestavkami sa mi tiez nepacia (iba ta s adelou a s pycom su fajn, ten spot s puskarovou je ale uuuplne hrozny) a co je na nich este horsie - absolutne neladia napriklad so selfpromo. Nove televizne noviny su sice fajn (az na zvucku), no aj tak sa mi stare pacili viac. Celkovo Markiza este viac prehlbila graficku nesurodost a nehomogennost vsetkych prvkov, dokonca ani nezjednotila logo, co bol jeden z cielov celeho redesignu. No proste ma to velmi sklamalo.
Jojka ma sice logo dost onicom, no paradne s nim pracuje. Jojka ma celkovo velmi dobru grafiku podla mna, je zaujimava, sice miestami precackana, ale nie az tak. V sulade je uplne vsetko od reklamnych skecov cez selfpromo az po studia a zvucky spravodajstva a inych relacii. Vsetko maju proste zosuladene a harmonicke, vedia, co od svojej grafiky chcu. Ale uz sa tesim, ked sa zo skecov na mna nebude skerit polonaha opalujuca sa zenska, to je strasne trapne. XD Ale aspon nepcha do skecov celebrity ako markiza.
No a STV-cka je uplne nahovno, k tomu niet co dodat, absolutne sa straca praca s logom, grafika je nudna a to divne cosi (neviem co to vlastne akoze ma byt), co sa kruti za logom jednotky, je uplne skarede a lezie mi to na nervy uz od jari, kedy to nasadili. Aj ta hudba je neskutocne biedna. Dokonca aj studio sprav je cim alej tym horsie (ja viem, som hnusne kriticky, ale s identom po Novom zaciatku sa to fakt neda ani porovnat). Aspon ze dvojka stoji za nieco.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Markiza:
» medialne.etrend.sk/televizia/clano...
Joj:
» medialne.etrend.sk/televizia/clano...
A Markizacke vyzeraju ovela profesionalnejsie,tlmene farby pekna grafika dobra kompozicia no vsetko proste
a vlastne-ja to ani veľmi nepozerám
Jojka ma sice logo dost onicom, no paradne s nim pracuje. Jojka ma celkovo velmi dobru grafiku podla mna, je zaujimava, sice miestami precackana, ale nie az tak. V sulade je uplne vsetko od reklamnych skecov cez selfpromo az po studia a zvucky spravodajstva a inych relacii. Vsetko maju proste zosuladene a harmonicke, vedia, co od svojej grafiky chcu. Ale uz sa tesim, ked sa zo skecov na mna nebude skerit polonaha opalujuca sa zenska, to je strasne trapne. XD Ale aspon nepcha do skecov celebrity ako markiza.
No a STV-cka je uplne nahovno, k tomu niet co dodat, absolutne sa straca praca s logom, grafika je nudna a to divne cosi (neviem co to vlastne akoze ma byt), co sa kruti za logom jednotky, je uplne skarede a lezie mi to na nervy uz od jari, kedy to nasadili. Aj ta hudba je neskutocne biedna. Dokonca aj studio sprav je cim alej tym horsie (ja viem, som hnusne kriticky, ale s identom po Novom zaciatku sa to fakt neda ani porovnat). Aspon ze dvojka stoji za nieco.
Som sa rozpisal co (-