Chcem sa opýtať, že prečo sa mi televízor zapína sám? Dnes sa to stalo trikrát. Som si istá, že som omylom nestlačila diaľkové ovládanie, ani nie je nastavené automatické zapnutie a podobne.
Pýtam sa to naozaj vážne, aj ked niekomu sa to môže zdať
mne takto robil komp . . . malo to niečo spoločné (ževraj) s modemom a napätím . . . ale tak to sa asi na TV neaplikuje . . . neviem, máte dititálnu TV? možno tým, alebo ja neviem . . .
skús ten televízor vytiahnuť zo siete...prívodný kábel odpoj...ak sa zapne aj potom....tak....vyhľadaj kňaza?.....ja neveiem..ale skús ho odpojiť od siete..
toto inak mne robi zas radiomagnetofon..normalne je vypnuty len je tam cdecko polozene ale je to otvorene a to sa same zapne hockedy a zacne hrat alebo ked tam neni cd tak radio sa zapne..a to vecinou tak nad ranom ja ze ci sa mi to sniva.. a vzdy to odpojim od elektriny a potom nejde..kokos ale vazne duchovia ja sa bojim ((
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
btw prepáč že som tu zabrala miesto na môj pseudovtip ktoré inak mohlo byť zaplnené niečim duchaplnejším ako napríklad odpoveďou na tvoju otázku
A na duchov neverím
Musí to mať nejaké vysvetlenie, aj ked momentálne neviem aké...
A išiel aký obraz preboha?:/ A čo dávali?:/
toto inak mne robi zas radiomagnetofon..normalne je vypnuty len je tam cdecko polozene ale je to otvorene a to sa same zapne hockedy a zacne hrat alebo ked tam neni cd tak radio sa zapne..a to vecinou tak nad ranom ja ze ci sa mi to sniva.. a vzdy to odpojim od elektriny a potom nejde..kokos ale vazne duchovia ja sa bojim ((
Sme sa nepochopili, myslela som, že ked som ho vypla na istý čas a znovu zapla do elektrickej siete stále to robilo