nepozerám telku,nie som zvedavý na reklamy každých 5 minút....čo ma zaujíma si pozriem cez internet alebo si to stiahnem bez reklamy a pauznem si to ked chcem
lebo tam niekoľkokrát za deň idú tie americké relácie o prerábaní domov a mňa to strašne baví kukať a závidieť ako si niekto kúpi/má vlastný dom a ešte mu ho tak dokonalo prerobia/postavia/upracú
@1
Na slovenských staniciach nič nejde a na zahraničné seriály sa mi nechce čakať 2 roky kým sa markíza alebo jojka rozhodnú ,že to budú dávať. Ešte aj ten dabing je väčšinou hrozný.
Cca 5 rokov dozadu sa nam pokazila TV a mamka ze naco nam to je tak nekupila a odvtedy nepozeravam telku. Po asi 2 rokoch kupila ale uz ma to vobec nezaujimalo a som aj rad nakolko to uz vobec neriesim. Ak pozeram tak sport aj to uz len hokej, co na SK staniciach davaju len majstrovstva a olympiadu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
nova cinema - Amazing Races
stv1 - čo ja viem
viac tv nepozerám
Na slovenských staniciach nič nejde a na zahraničné seriály sa mi nechce čakať 2 roky kým sa markíza alebo jojka rozhodnú ,že to budú dávať. Ešte aj ten dabing je väčšinou hrozný.