Takže, situácia je nasledovná: mám ísť na výlet zo školy a v autobuse mám sedieť s jedným konkrétnym chalanom. A netuším, o čom by som sa s ním mala baviť. Väčšinou som výrečná, len netuším, či sa budem vedieť rozprávať s ním 2 hodiny v kuse!! Poraďte mi
@chingula no pri najhorsom to skoncí tak nejako, lenže chcem sa s ním rozprávat, mne by bolo blbé, hned po nástupe si vopachat sluchátka do uší a mlčať
ako ho dobre poznáš tak o tom čo ho baví, alebo počasie čo bolo včera na markíze atď.. Ak si výrečná tak Ti to časom pôjde. A keby dačo, autobusy majú okná...
a vy máte autobus kde sú sedadlá odelené nejakými stenami? lebo čo ja viem, tak keď sme chodili niekde na výlety, tak sme sa bavili všetci dookola kto na koho dokričal
Nič mu nehovor pozeraj tupo z okna a počuvaj hudbu.. neviem prečo s ním "musíš" sedieť ak s ním ani nevieš o čom kecať.. Učiteľka vás spolu posadila či jaku mariu? -.-"
@milka1995 zahraj si s ním takú hru, že sa ho spýtaš otázku, on odpovie a opýta sa teba nejakú inú... jednoduchý princíp, ale vieš veľa zistiť jednak podľa toho, ako odpovedá a aj podľa toho, ako sa pýta... a tá otázka samozrejme môže byť hocijaká od obľúbenej farby po Achillovu dilemu, len sa nesmú opakovať
To zalezi, ci si mu sympaticka. To spoznas hned, takze ked nie, zbytocne sa netrap a nesnaz sa nic vymyslat, lebo to bude len horsie a trapnejsie. Daj si fakt nejaku hudbu do usi. Alebo si rozmysli na zaciatok aspon (lebo na konci alebo v strede to bude trapne. ) nieco, co ta o nom vzdy zaujimalo a nikdy si nemala prilezitost. Ale ked to bude viaznut, tak by som na to nemala guraz.
18 ??? tak zacni aj o tom vylete.. poznate sa tak lepsie aspon ? co bude pripadne aj on vyrecni a nejaku temu chytite.. sluchatka do usi si daj az ked aj on alebo pocuvajte spolu, bavte sa o hudbe, sexe, vareni, sporte, o skole nie..to je nuda radsej to predosle alebo si predstav ze vedla teba sedi nejaka tvoja kamaratka
@milka1995 diskutujte na temu Je jednotkou selekcie gen, jedinec alebo populacia? Pripadne Preco je sex z evolucneho hladiska dolezity a preco sa vyvinul?
ja byť tebou, tak si stiahnem nejaké filmy (do notebooku ak si berieš,alebo ak máš tablet tak do neho,alebo stačí aj do mobilu) a ked sa nebudete mať o čom rozprávať,tak si pozriete aspoň film.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
dvojhodinový rozhovor s osobou, s ktorou nemám spoločnú tému.. no jeblo by ma..
» www.youtube.com/watch?feature=p...
hovorte o školskom roku, kde si bola...
Podobný problém. O čom sa mám rozprávať s 18 ročnou babou počas 20 hodín cesty v autobuse ? S konkrétnou babou, s ktorou budem sedieť.
ak nebudeš vedieť, ako začať, tak sa spýtaj, kam cestuje
Hmmm... ja mám cestou na dovolenku sedieť v autobuse s jedným konkrétnym chalanom 20 hodín vkuse... to aby som si pripravila zoznam tém na rozhovor
ak sa poznáte tak by to nemal byť až taký problém, a myslím že chvíľu budete aj spať, driemať, čumieť do blba
ale tu máš pár tém:
ako sa ti sedí? netlačí ťa ešte zadok, ktorá polka viac?
čo si myslíš o spolucestujúcich? - hlavne tých na ktorých dovidíte a môžu vás počuť
štatistika úmrtí pri rôznych spôsoboch cestovania - prečo necestujme radšej vlakom / loďou / lietadlom?
čo budeš robiť, ak bude škaredé počasie
opaľovanie: rozdiel medzi opálení sa na prudkom slnku a v polotieni, typy pokožky..
spýtaj sa a zaznamenaj
ale non, to len tak zo srandy . šak mi si nájdeme neičo, poprípade tie sluchátka