stretla som jedneho cloveka a mala som pocit, ze mi je nejaky znamy, ze sa mi bud na niekoho strasne podoba (jak som rozmyslala tak som rozmyslala a nedosla som na nikoho podobneho koho by som mohla poznat) alebo sa uz pozname (co je vylucene lebo sme sa
podoba sa ti urcite na niekoho z detstva ..alebo nieoc podobne ja som sa minule zdrawila takemu asi 40rocnemu panovi lebo vyzeral ako moj ujo...ked som nad tym porozmyslala takmer ma pepka klepla, lebo ten zije uplne v inej krajine dpc xD
mne sa stava ze mi kyvaju cudzi ludia a fakt sa tvaria ze ma poznaju ta ja sa len obzeram ze ci naahodou nekyvu niekomu inemu ale vacsinou som siroko daleko sama ... tak potom sa len tvarim ze he he ahooooj taak dlho som ta nevidela ( a pri tom sakraa kto siii ?)
mne sa to stalo myslím raz, ale nejak som to neriešila, ale stalo sa mi už aj také, že za mnou pribehla jedna a začala sa so mnou baviť akokeby sme boli staré dobré kamarátky a ja som netušila kto to je Ale nechcela som ju odkuriť tak som sa tvárila akože "hej som rada že ťa vidím"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale za tu srandu neviem prist na to, že odkial
Ale nieco taketo sa mi kedysi stalo, ze som mal pocit ze som toho cloveka uz niekde stretol. Ale doteraz som to nevyriesil a uz mi to je jaksi jedno