neviem či presne takto, ale nechcem ľudí ktorých mám rada, otravovať svojou prítomnosťou, keď si myslím, že bezo mňa by boli spokojnejší aj keď mi furt hovoria že neotravujem :d
Správne chápem, že ja budem radšej, ak bude ten dotyčný na druhom konci sveta a trebárs si bude plniť nejaký svoj sen, než keby ostal pri mne a bol nešťastný, že prišiel o parádnu príležitosť? Ak áno, tak ten pocit poznám, akurát som potom dosť sklamaná, ak si dotyčný nenájde aspoň chvíľku času a priestoru na to, aby sa mi raz za čas ozval, ako sa mu darí
áno stalo sa mi to... ale ak boli šťastný viac bezo mna ako so mnou, tak mi to až tak nevadilo.. síce bola som s toho sklamaná ale zase brala som to trošku v pohode, pretože som vedela že sú šťastný.. a mne záleží v živote len na tom že sú druhý šťastný ....
V prípade kamarátov/rodiny etc tomu rozumiem, voči partnerovi nie.
A reči typu @11 ,,mne záleží v živote len na tom že sú druhý šťastný" (o nominatíve plurálu nehovoriac) sú imho strašne sračky prameniace zo spasiteľského komplexu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A reči typu @11 ,,mne záleží v živote len na tom že sú druhý šťastný" (o nominatíve plurálu nehovoriac) sú imho strašne sračky prameniace zo spasiteľského komplexu.