Ja si myslim ze ten "pravy" neeksistuje.Ved to by musel byt schopny clovek,milujuci !ale len 1 zenu!,pekny,vysoky,stihly,nehadajuci sa,nealkoholik,nefajciar a taky neeksistuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
láska je o tom že v istom čase na istom mieste stretneš niekoho kto je viac-menej použiteľný na ďalšie kráčanie životom po tvojom boku. A láska a vzťah sú o kompromisoch.
Podla mna je ten pravy/ta prava clovek,ktory aj ked ma chyby,tak tebe nevadia a tak sa vlastne stava pre teba dokonalym,pretoze ho/ju lubis a chces s nim/ nou zostat ,,kym vas smrt nerozdeli"
no ja by som isto nechcela kombinaciu "pekný-vysoký-štíhly-nehádajúci sa.." veď by ma to nudilo, keby bol taký "dokonalý". Na láske je nádherné to, že miluješ aj nedostatky toho druhého..
nefajciar nealkoholik ? vosoky stihly ? zabehni medzi Priatelov Dona Bossca, tam ich je milion, len neviem ci ti niekto strci kok do rici a neviem ci sa s nim budes zabavat, ludi musis brat aj s chybami tot vse...
Ked niekoho lubis tak budes tolerovat aj jeho/jej nedostatky (ak nie su neviem ake)ani jeden z nas nie je dokonali.Láska je aj o tolerancii.Keby je taky/taka dokonala tak by si sa zacal/zacala nudit.
to neznamena ze ked je ten pravy respektive ta prva ze je dokonala...nikto by nechcel uplne dokonaleho partnera teda aspon ten nie kto je normalny a citil by sa menejcenny preto maju ludia chyby...
Proste a jednoducho, pre kazdeho cloveka je ten "pravy" alebo ta "prava" bniekto uplne iny. Pre babenku ktora ma 160 cm, fajci, a raz za week pred disko si vypije si myslim neni vhodny vysoky, nefajciar co vobec nepije. Kazdy ma ine poziadavky na svojho partnera. A nedostatky ?? Ten kto mal dlhsi vztah vie co su to nedostatky, to com vam na partnerovi po rozchode najviac chyba su tie jeho nedostatky, prave to co ste nemali radi vam najviac chyba, neviem co to moze byt, kazdy ma nejaky iny zlozvik ale je to tak. Nebude vam chybat ta laska a co ja viem co lebo to dostanete v dalsom vztahu. Proste dokonaly ludia su neni in.
A k tej dokonolasti, ja si myslim ze pre kazdu osobu je ten pravy, ale myslim si ze ich je viac kusov. Neni ich vela ale je ich dost. Proste ej viac ludi s ktorymi si viete predstavit a prezit cely zivot ako jeden Tot moj nazor
podla mna ma pravdu it... ved na svete je 6 miliard ludi a pochybujem ze by sa nasli len dvaja co su si povahovo podobny ... len treba hladat a hladat a raz sa ten tzv. pravy/prava najde
Ľudská bytosť s kombináciu týchto parametrov nemôže existovať prírodne, vytvorená môže byť iba umelo. Tak buď niekoho pretvor čo ti neradím alebo zníž svoje nároky.
nessie.pocuvaj,ja mam babu,a fakt ju milujem...a nepijem nefajcim,som oblubeny...po inych babach sa nepozeram,lebo nemusim..tak nedavaj sem take mudre recicky...a mimochodom,24,2, sa s nou idem ozenit....papa
Josip aj tak sa raz rozidete,ci si myslis ze ste spolu navzdy!!???ani manzelstva uz pomaly nejsu navzdy,pretoze vzdy sa nieco stane zivot je svina..co robit???zabit sa??..ma to vobec vyznam??a bude niekedy vobec dobre??podla mna vsedci skoncime ako ozrani,bezdomovci alebno ako bohaty ale smutny ludia..tak toto je moj pozityvny pristup,s takymto pristupom sa nemozem sklamat..alebo ano??
Pravapravy? Heh, pekna to otazka. Vadsinou si clovek vysniva partnerkupartnera podla predstav, aby doplnal vsetky tie veci ktore on nema Je jasne ze takuto osobu nenajdete. Ale najdete osobu s ktorou sa k takemuto "vztahu snov" prepracujete cestou kompromisov, tolerancie a dovery
Ten pravý/tá pravá je ten, koho si vyberieš a označíš vo svojom srdci a mysli slovíčkom pravý/á...Je to ten, čo nech spraví čokoľvek, ty to neberieš ako chybu...Je to ten, koho keď zbadáš, hneď svieti slnko jasnejšie..a máš lepšiu náladu
Ten pravy je kazdy, ktory stoji napravo od teba. Takze vzhladom na to, ze Zem je gulata, kazdy je svojim sposobom ten pravy. Ale pozor na vec, zli su ti lavi. A to su opat vsetci. Tak ako sa rozhodnut? Vyber si niekoho, kto ti stoji za zadkom a nie je ani lavy ani pravy. Ale neberte ma moc vazne...
ikdy neviem rozoznat toho praveho...myslim si ze z toho sa az hanbim zalozit si nejaky vztah...stale mam nejake obavy ze pridem ku chalanovi navrhne mi chodit spolu ale nejako too dopicujem
urcite existuje... len nik nevje kedy a de tu ozajtnu a pravu lasku stretneme... ved kolko je takych kt sa lubia uz dlhe roky?je teraz sice vela rozvodov, ale ak clovek lubi ozaj srdjeckom a jeho laska je mu opatovana, tak urcite spolu vydrzja a ftedy ten pravy/ta prava existuje...
Existuje!Len clovek je taaaak sprosty a slepy,ze ho malokto najde.Kazdy sa niekam ponahla hlada!Netreba vobec hladat.Len cakat a nebyt naivny,že ho najdem ked som mlady,lebo to je blbost.Mlady clovek sa nevie zalubit!Je to hovadina!
mylis si pojmy dokonaly a ten pravy....id eo cloveka ktorý sa k tebe nemusi v kazdej malickosti hodit alebo ti vediet vyhoviet vzdy ked budes potrebovat ale o niekoho s kým dokazes byt cele roky mat ho rada tolerovat ho a vazit si ho.
ja verim, ze existuje pre mna ten pravy, mozno som naivna asi z tolkych pribehov s dobrym koncom v knihach a vo filmoch, ale ved snivat treba, ak uz clovek nema sny, tak potom je to zle a straca motivaciu.
Nessie565 v prvom rade si treba uvedomit ze byt tym pravym neznamena ze ma byt dokonaly,ked to beries takto tak jasne ze nemoze existovat lebo dokonaly nie je nikto.Moj partner splna vsetko co si napisala az na to hadanie lebo vsetci co nejaky vztah maju alebo mali tak dobre vedia ze nie je vztah bez hadok,vies ako sa hovori: Laska nehnevana nie je milovana.
ja si myslim ze je to tak ze vzdy stretnete neakeho cloveka a zalubite sa do neho a vzdy mate pri kazdom pocit ze je ten pravy ale to je blbost.v dnesnom svete ked uz mozu ludia robit co chcu tak nepoznaju lasku a ziaden pravy uz neexistuje.niekedy davno si ludia jeden druheho vazili a kazdy si nasiel toho praveho ,ale v dnesnom svete plnom moznosti sa laska vytraca aj ked cest vynimkam stretnu sa niekedy taki ludia ktori spolu ostanu navzdy
Toto som nepochopila, co tym chcel autor povedat... Podla mna ten pravy existuje. Aj v laske, aj v priatelstve. Ide len o to spoznat, ze je to on a potom ho uz nepustit.
Podla mna prava laska existuje aj ked je to veôlmi tazke lebo ten koho milujete vam moze kedykolvek ublizit mam nefajciara,nepikje je super ale stale to ma nejake trhliny obcas mam pocit akoby so mno uani nechcel byt a zew ja ho mam radsej ako on mna mozno je to sebecke aj ked ho milujem ale obcas ho za to nenavidim ako sa sprava
podla mna to nieje o tom kto je pre koho pravy a kto pre koho nie..skor ide o to ci sa pri tej osobe ta ina zmeni,ako sa vnimaju,co su schopny jeden pre druheho obetovat,ako si jeden druheho vazia...a nie je to urcite o tom ze pre cloveka je na svete vyvoleny len jeden to urcite nie
Ja mam taky nazor..a v ten aj verim,ze kazdy ma na svete niekde,hocikde toho druheho resp.praweho...!!!!!a ten clowek nemusi byt a a ani nikdy nebude dokonaly pre tych druhych,ale o to prawe ide,ze je dokonaly pre toho druheho!!!
ten,alebo ta rpava existuju,len nie vzdy s vami ostanu,alebo sa daju s vami do kopy,lebon oni nevedia ze vy ste ten ,ta prava pre nich a potom to nie je tak ako by malo byt,mohlo by byt vsetko dobr eale nie je ...
existuje ..to víte že existuje .. jenom to že ho člověk najde ještě neznamená, že s ním zůstane .. život si vždycky rozhodne po svém .. a člověk s tím nic nenadělá ..
keby sme mali hladať dokonaleho thak by sme len hladali a bezchybneho, nemylsiš že to by bola nuda? občas nejaka ta menšia nehovorim nejaka važne ale malinka hadka nezaškodi , a podla mna je laska otom že dokažeme lubiť nekoho aj napriek tomu že ma nejake chyby ved každy ma nejake chyby hmm
ja si myslim ze to je na ludoch,ci veria v to ze exstuje prava ci pravy....vela zalezi na ludskej psychike ked je niekto presvedceny ze toho praveho najde tak ho urcite najde,pretoze kto hlada ten najde
a myslim si ze urcite pre kazdeho existuje nejaka spriaznena dusa len na nu treba natrafit a potom sa jej nepustit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
A k tej dokonolasti, ja si myslim ze pre kazdu osobu je ten pravy, ale myslim si ze ich je viac kusov. Neni ich vela ale je ich dost. Proste ej viac ludi s ktorymi si viete predstavit a prezit cely zivot ako jeden Tot moj nazor
ved su aj stastne pary, ktore velmi ale velmi dlho spolu ziju a stale sa maju radi, myslim ze tito su tym prikladom
-a podla mna pravy je ten, ktory vie respektovat vas a ktory miluje vase chybicky ktore vy nemate radi ...ked sa takyto ludia stretnu je to stastie
lebo nie kazdy vie respektovat a bohuzial ja som sa iba s takymi stretla co nevedia aky ma vyznam to slovo
-a ja viem urcite respektovat
äA inak, opdla mna "ten pravy" moze existovat, mozno ich je viac, len si vybrat,...
a myslim si ze urcite pre kazdeho existuje nejaka spriaznena dusa len na nu treba natrafit a potom sa jej nepustit