obidvoje cierne okrem toho ze nosim tak si ich mozem dat aj ked prsi a biele tie by nevyzerali dobre ale tak zase tie tak pekne svietia... a u mna to zalezi ze podla toho co si oblecem tak take tenisky si obujem
mám biele aj čierne
síce bez bielych by som chvíľu vydržala
bez čiernych ani chvíľu, nosím ich aj miesto "slušných" topánok napr. na skúšku a podobné "slušné" akcie
vie my niekto povedat preco som dala biele ked som chcela dat cierne???...no cierne sa mi viac pacia preto lebo ked su v kombinaciami s tymi neonovimi farbami proste z toho nemozem...ale aj tak mam biele
Ani jedny xD Ja mam teraz take pekne hnede so zlatou, ale biele by som už nechcela len preto, že take majú cele TO xD teda, z tejto dvojice skôr tie čierne
dnes som sa takto rozhodovala aj ja...biele alebo cierne??...nakoniec ani jedny nemali moje cislo ...ale skor biele ked su v kombinacii s nejakou inou farbou...a cierne s bielou
čierne... pretože biele sveitia... aj keď len na chvíľku... v bielych aj noha vyzerá byť veľká... a čierna aj na nohách vyzerá prirodzenejšie... a tak...
oboje podla mna su biele krajsie /lubi sa mi jak svietia v tme/ ale musime uznat ze cierne su praktickejsie...do dazda a tak.... a ide aj o to jake oblecenie ma clovek na sebe ..... ale ja mam asi radcej biele
bo súhlasím z tým svietením čo hovorí @adka85 ale tak naozaj záleží od toho načo a kde ch ideš nosiť.. ale ja sa k bielym prikláňam... čierne rýchlo blednú...
lebo biele rychlejsie zaspinim ??
a aj sa asi cierne moznoze dost vjac hodia jak biele,ale zase to zalezi aj od toho asi jake ten clovek nosi farbi.
ale tak ja som za cierne
ja som to asi nepochopyl dobre ked bolo povedane ze tenisky ja som si vybavil ciny ale podla mna cierne su v pohode biele su pekne a cervene su flipne to nikto nema cervene boticky len ja
Nebudem si čítať, kto čo písal predomnou ale jednoznačne by som si kúpila čierne. Iné ako čierne som snáď ani nemala. Biele sa mi proste nepáčia. A keď som oblečená v tmavom tak to úplne svieti. Čierne nesvietia nikdy. A aj čo sa týka záhybov tak na bielych zostanú také tmavšie a na čiernych to nie je vidieť a špina? je vidieť rovnako si myslím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
biele su najlepsiee
BLACK IS THE BEST
fakt,cierne si kup,ked uz tak
síce bez bielych by som chvíľu vydržala
bez čiernych ani chvíľu, nosím ich aj miesto "slušných" topánok napr. na skúšku a podobné "slušné" akcie
ťažké boty
macbethky
a aj sa asi cierne moznoze dost vjac hodia jak biele,ale zase to zalezi aj od toho asi jake ten clovek nosi farbi.
ale tak ja som za cierne
ale som za ciernu... radsej mat boty menej výrazné
ale just cierne
2. biele by na mne moc svietili