A co ta mame teraz lutovat? Lutujes sa sam a to je trosku velke problem si myslim. Si az moc citlivy. Netvrdim, ze to je zle ale ani moc dobre.
- keby som vedel kde je ten tvoj problem tak ti aj pomozem ale ako vidim tvoj problem je to, ze si moc precitliveny a vydis vsetko cierno a tak ako to nie je. Alebo to tak je ale vydis to prehnane
Jezisa ty si EMO ci co?? Ako bez urazky emu prebohaa, neber to taak.. Ved zijes len raz, tak co si to radsej neuzivas a len sa trapis? Mna nechal chalan, ktoreho som mala naozaj rada, ale neplakala som, lebo som vedela, ze to mi nepomoze, aby sa ku mne vratil.. Tak sa nelutuj a zacni si vychutnavat cas ktory ti este zostava Lutovanim sa nic nevyriesis len to zhorsis.. S kamaratkou mam heslo: "Daj kazdemu dnu sancu, aby sa mohol stat tym najlepsim v tvojom zivote" Skus sa nad sebou zamysliet
Blbe obdobie uz prezil asi kazdy, aj mne je v poslednej dobe nanic. A suhlasim s Kavovar, osobne neznasam sebalutost, ale neraz ked mi bolo zle som revala. A problem to samozrejme nevyriesi,ale vyplacem sa a hned mi je lepsie a ulavi sa mi. A emo som pritom urcite neni. Zivot je sice o zabave, ale vzdy sa len smiat neda, teda aspon mne nie. A to som pritom za kazdu srandu.
KASKO,, nejako moc do toho vidis sa m i tak zda...
a nie EMO,, len to nie preboha, mam uz jednu skusenost a joj strasne,, a tak, ja sa nelutujem to nema zmasel len som smutny ze su aj taketoobdobia v zivote,, je to smutne pretoze zijeme iba raz a ja nechcem aby mi kazili zivot taketo chvyle, kedje clovek uplne ako keby bez zivota , je to na nic,...
to Kasko : no neviem , lenze niekedy je pre cloveka dobre povedat , napisat vsetko co citi odlahne mu a pochybujem ze ty si to nikdy neurobil neviem co ta vedie ktomu ze si z jebal niekoho ktory to od teba neprosil ale nabuduce nerob pokial to neni neviem jaka hrozna kokotina, forum je nato aby si napisla co ta trapi a nevem co este tak prosim nabuduce sa zdrz komentara lebo tebe mi nebolo prijemne keby si nemakl naladu a dakto by do teba este jebal ze na cot to sem pise a neviem co diky
Patrisha ano ano napisat to co citi a tak dalej pomaha ale ja som ho nezjebal a inak autora tohoto clanku ponazm. a nikdy som nepisal, na co to sem pise .... snazil som sa mu len pomoct aby nebral zivot moc precitlivene. Ja sam som citlivi clvoek a na to som doplatil a velmi! Tak sa sanzim aby ti druhy tu chybu nerobili co ja. Je to tak tazkopochopitelne?
Zasa z druhej stranky je forum na to aby sa zvycajne vyjadrovalo aj k autorovi a ty si sa len ku mne. tak ta poprosim aby si sa vyjadril aaj k teme a ni ku mne. nezjebal som nevynadal som to uz ako si si vsimla ani nerobim. Cize sa sanzim objektivne podat moj nazor co sa mi v konecnom dosledku pekne dari. dakujem za pochpenie.
PS ak niecomu este nechapes tak len podaj otazku ja Ti rad odpoviem ...
tak ja som dostala zarach na 2 tyzdne vonku a este od skoro vsetkych mne blizkych ludi zdrba ...ze si za to mozem sama clovek by cakal nejaku podporu a napady.... a hen
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
- keby som vedel kde je ten tvoj problem tak ti aj pomozem ale ako vidim tvoj problem je to, ze si moc precitliveny a vydis vsetko cierno a tak ako to nie je. Alebo to tak je ale vydis to prehnane
a nie EMO,, len to nie preboha, mam uz jednu skusenost a joj strasne,, a tak, ja sa nelutujem to nema zmasel len som smutny ze su aj taketoobdobia v zivote,, je to smutne pretoze zijeme iba raz a ja nechcem aby mi kazili zivot taketo chvyle, kedje clovek uplne ako keby bez zivota , je to na nic,...
a mas tak aj pravdu,
ale niezas uplnu
Zasa z druhej stranky je forum na to aby sa zvycajne vyjadrovalo aj k autorovi a ty si sa len ku mne. tak ta poprosim aby si sa vyjadril aaj k teme a ni ku mne. nezjebal som nevynadal som to uz ako si si vsimla ani nerobim. Cize sa sanzim objektivne podat moj nazor co sa mi v konecnom dosledku pekne dari. dakujem za pochpenie.
PS ak niecomu este nechapes tak len podaj otazku ja Ti rad odpoviem ...