Mohli by ste mi, prosím niekto pomôct? Včera som si nechtiac vylial na klvesnicu svojho netbučiku ASUS-vola sa Téo, pivo, okamzite som ho otočil a vsetko vylial a snazil som sa ho hned na mieste vyčistit najviac ako to slo, ale veľmi to neslo, lebo po tak
Tak prva chyba bolo zapinan ho po dni to uz si mohol neneavratne nieco odpalit, tak byt tebou ho vypnem a aspon 2 dni na neho nesiahnem dokym sa totalne nevysusi...
Moja skusenost tiez s pivom do klavesnice ze po dvoch dnoch co som ho zapol neslo nic, o den dalej isla len polka o dasi den nesli uz iba dve klavesi a na to den dalej uz isla cela az doteraz (mac nezapres)
mal si ho vyfénovať, skús povyberať písmenká, vyutierať to špachtlou do ucha a keď to nepomôže, a bude ti chýbať písanie tých písmenok, čo nefungujú choď za počítačovým doktorom
Ja som ho zapol až po tom prvý krát, čo som ho vysušil a vyfénoval, tak ako mi radí @plutvonozceakrivozubky. Teraz som cez segriného Eda (preto tu všetko funguje) A to sa mi už raz stalo s Edom, ten schytal džús a nie je to Mac Tiež to malo podobný... sled, alebo vývoj udalostí, že najprv nič, potom len niečo a nakoniec všetko. Lenže Edo má už 6 rokov a Téo len 1,5 a mám pocit, že tie staršie veci vyrábali omnoho odolnejšie ako teraz.
@etcetera musel by si vybrať a rozobrať klávesnicu, pod samotnými tlačítkami by mali byť také dve priesvitné plastikové vrstvy na sebe s kovovými spojmi (čiarami), tak tie dve vrstvy oddeliť, dobre ich prepláchnuť vodou (LEN VODOU), prípadne pošúchať špongiou (ČISTOU, na ktorej nikdy nebol saponát ani nič iné), nechať kvalitne vyschnúť (aj celý deň), a potom zmontovať dokopy. každopádne pri notebookovej klávesnici by som to jej rozobratie možno nezvládol ani ja, takže... kúpiť novú klávesnicu a vymeniť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
rofl, dakujem za tip
@demoniqangel
Hej, som aj ja rad... :usmievavy smajlik: -nefungujú mi zatvorky...
mam viac veci, ktoré majú svoje meno.
Moja skusenost tiez s pivom do klavesnice ze po dvoch dnoch co som ho zapol neslo nic, o den dalej isla len polka o dasi den nesli uz iba dve klavesi a na to den dalej uz isla cela az doteraz (mac nezapres)
Ja som ho zapol až po tom prvý krát, čo som ho vysušil a vyfénoval, tak ako mi radí @plutvonozceakrivozubky. Teraz som cez segriného Eda (preto tu všetko funguje) A to sa mi už raz stalo s Edom, ten schytal džús a nie je to Mac Tiež to malo podobný... sled, alebo vývoj udalostí, že najprv nič, potom len niečo a nakoniec všetko. Lenže Edo má už 6 rokov a Téo len 1,5 a mám pocit, že tie staršie veci vyrábali omnoho odolnejšie ako teraz.
Ďakujem vám obom
môj je Igor
@midnight ĎAKUJEM!