Raz dávno som s kamarátom vypila fľašu a dopadlo to rozbitým lakťom, keď som sa potkla na rovnom chodníku a snažila sa zachrániť pivové fľaše, ktoré som zvierala v rukách
Teraz mi stačia dva-tri poháriky a je mi veselo... Málokedy pijem tvrdý alkohol, ale keď už, tak tequiličku. Páči sa mi hlavne ten rituál so soľou a citrónom.
dokážeš sa opiť z hocičoho, len netreba piť s rozumom. Opijem sa asi tak ako z iného alkoholu, ale už radšej len zlatú, ak je na výber, ale tvrdý alkohol ma už neberie.
Pijem iba zlatú a zásadne iba s pomarančom a škoricou, bez nich je to nechutné... Ale netuším koľko znesiem Kedysi som zniesla iba takých 5 tuším, teraz je to viac... záleží od toho, či pijem na lačno alebo nie, či zajedám počas pitia prípadne či pijem unavená alebo nie... Už som sa dlho neopila z tequily a dúfam, že to tak aj dlho ostane
tekila je moj alkohol. nikdy mi z nej nebolo zle. nooo raz,padla jedna sedemdecka plus polka druhej s jednou kamoškou, šli sme von,ale boli sme jak motorky,tak sme sa museli vratit. dva dni mi bolo zle,ale na tekilu som nezanevrela! a milujem ju s limetkou,ja jebem limetku do všetkeho v podstate.
Na mňa volako asi vôbec nereaguje, musela by som ich mať 15 aby mi volačo bolo, ale zase pri inom alkohole mi to píše po prvých pohárikoch teraz si pripadám jak najväčší alkoholik
to som pila, keď som bola malá... a zniesli sme s kamoškou celú fľašku za takú pol hoďku
pred pár týždňami som ju pila po hrozne dlhom čase, a dala som 5, a potom už nemám spomienky... ale myslím si, že by to nebolo také zlé, keby som to nepomiešala ešte s inými
v každom prípade mám najradšej ten tequilový rituál a citróny, ale celkovo už čistý alkohol už skoro vôbec nepijem.
No naposledy som pil minule pri človečku a mal som dve pred hrou a potom 13 čiaročiek mám, číže 15 poctivých poldeci a... ani neviem vlastne jak tá hra skončila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a
5 tych poharčov
a koľko znesiem ... spolu s absinthom , vodkou a vínom asi presne neviem koľko
a netestujem svoje limity na alkohol.
pijem ale len zlatú. teda pila som. už ju radšej nepijem lebo z nej mávam také brutálne okno, že si nikdy nič nepamätám. ále fakt, že nič
Teraz mi stačia dva-tri poháriky a je mi veselo... Málokedy pijem tvrdý alkohol, ale keď už, tak tequiličku. Páči sa mi hlavne ten rituál so soľou a citrónom.
btw,tekilu už nepijem so solou!
pred pár týždňami som ju pila po hrozne dlhom čase, a dala som 5, a potom už nemám spomienky... ale myslím si, že by to nebolo také zlé, keby som to nepomiešala ešte s inými
v každom prípade mám najradšej ten tequilový rituál a citróny, ale celkovo už čistý alkohol už skoro vôbec nepijem.
@istsinka no podla mna ty tak 0 :s
No naposledy som pil minule pri človečku a mal som dve pred hrou a potom 13 čiaročiek mám, číže 15 poctivých poldeci a... ani neviem vlastne jak tá hra skončila