štvú ma tu už všetky tie sprostosti o vojne o tom že bude, prečo bude a ako sa to skončí. Fakt nemyslím, že ak si všetci budeme trikrát denne opakovať že bude vojna, niečo sa zlepší. Mali by sme žiť a nie filozofovať a drístoch, pretože nech je to už so s
Vojna bude, pripravte sa, ľudia. Spustošené mestá, na uhoľ spálené trosky z ktorých sa valia kúdole čierneho dymu, posledné plamene presvitajúce z pod vrakov áut, ktoré ľudia hasia vlastnou krvou. Nariekajúce ženy nesúce svoje deti s chýbajúcimi končatinami po zdevastovaných uliciach. "Čo len s nimi bude? Čo len bude s našimi deťmi?", nič sú už všetky mŕtve. Preto neplačú, preto im vyteká z popraskaných malých pier krv zmiešaná so smolou, kvapká vám na šaty a zanecháva nezmyteľnú stopu po tomto neľudskom masakri.
Dúfam, že som aspoň trošku pomohol, nech žije mier a láska medzi ľudmi(alebo aspoň medzi ženami a mnou).
@1 vies ale ja som este stale plna nadeje ze sa nieco zlepsi...a dufam ze to bude vsetko fajn kym ostatni okolo mna uz nariekaju ze bude vojna pritom si len zbytocne kazia den...teda nevravim ze obavat sa niecoho je hlupost ale vojna fakt moze vypuknut kedykolvek a kvoli comukolvek..nie je lepsie proste snazit sa zit ako sa len najlepsie da?
ked mas na mysli nieco ako 3. svetova tak urcite nie... to uz ani nieje realne v dnesnej dobe technologii by ta vojna trvala asi 2 dni a znicilo by sa 3/4 sveta... takze sa najskor nemame coho bat alebo mame? myslim ze nie
@10 suhlasim....aj ked mozno bude...ale ako povedal Einstein:"neviem akymi zbranami budu ludia bojovat v 3 svetovej vojne, ale vo 4 budu bojovat kamenmi a palicami....
hmmm....myslim že vojna nebude....a nie preto ze som optimysta. Problemy isto budu a nieje nahoda ze sa rok2012 omiela doposratia. Ale spet k vojne. Sila niektorých zbraní ktore sme vytvorili je uz taka obrovska ze by stacili dve rany a odpali to planetu...vo vojne niesu pravidla. To znamena ze ak sa strhne vojna...bude to koniec...no na druhej strane sa vojna nestrhne...bo sme uz na nu prisilny!!!...problemy ktore vzniknu sa budu riesit inak. Napr odzbrojovaním, vytvorením policajných statov...ci podobnými konspiracnymi teoriami.....
..Najprv by sme sa mali zacat vsetci respektovat aby medzi nami nevznikali vojny. Je pravda ze peniaze nicia charakter cloveka ale iba vtedy ak si tie peniaze nezarobil poctivo. Ty co maju sa nevadia uspokojit s tym co maju ale chcu este viac. Vsetko na tomto svete sa toci okolo penazi lebo nikto sa ich nevie nasitit. Ale ked budeme mat tolko aby sme zili normalny zivot a mali co jest a strechu nad hlavou skusme sa zamysliet . Skusme sa tesit aj z malickosti... a nie z niecoho co nam ani vobec nepatri. Pre kazdeho je dolezite nieco ine.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Dúfam, že som aspoň trošku pomohol, nech žije mier a láska medzi ľudmi(alebo aspoň medzi ženami a mnou).