No akoze clovek si ide do tesca ,ze si kupi LEGALNU hudbu...a doma zistim ze v obale nie je CD.. ..no akoze som si to mala skontrolovat ale v tom vianocnom osiali ma to nenapadlo...a tak ma uz nadobro odradili od legalneho kupovania CD..haha..a pochybuje
@11 preco nie? no mozno preto ze jej povedia, ze to moze spravit hocikto ze dojde ze tam to cd nebolo a pritom ho ma doma... chapes... budu mysliet ze odrbava...
presne, šírte do sveta, že podobné obchodné reťazce ľudí len šália!! aj keď púochybujem že za toto konkrétne môžu, ale obtiahnu vás, kde to je len možné..
Pokial si to kupila v tescu, tak ti vratia peniaze alebo si mozes vybrat iny tovar... Viem to na 100% bo som tam pracovala a tak to chodi!!
Rada: Ked ti to nebudu chciet uznat, tak tam na nich zacni kricat, uputaj polku tesca a pridaju ti k tomu tesco poukazku ako vernemu zakaznikovi a ece sa ti budu ospravedlnovat!!
Hmm tak toto je vážne trapas.. Asi ti to nezreklamujú.. Tie tetky tam niesú ktovieko dôverčivé.. a ak chceš tak ti pošlem pozvánku na jednu stránku kde sa sťahujú albumy, filmy, videá..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a ja nelegalne len stahujem najlepsie a cdecka ja nepocuvam
ale tak to cd by malo byt zafoliovane, neporusene, popripade v ochrannom obale, co ti daju prec v pokladni
aj vam krasne vianoce
Rada: Ked ti to nebudu chciet uznat, tak tam na nich zacni kricat, uputaj polku tesca a pridaju ti k tomu tesco poukazku ako vernemu zakaznikovi a ece sa ti budu ospravedlnovat!!
btw. akú hudbu si kupovala?
@18 no kupovala som vyberovku z roku 1980..
A UZ KASLEM TESCU.. ..
no som zvedava ako to dopadne s tou reklamaciou..
Preto si vždy pri pokladni treba overiť svoj tovar...