tieto veľkolepé pracovné a nákupné siete mi nikdy neboli sympatické ale teraz ma to už fakt vzalo, išiel som si kúpiť niečo na večeru a velice ma prekvapili aké potraviny predávajú ,pozerám na salámu že 20 percent zľava ,pozriem na dátum spotreby a 2 týž
Tesco je prijebny uznavam. A vies preco? Lebo tam prijamju samych brigadnikov a stale dookola. vies preco? Lebo ty ktori vedia aok to tam uz chodi tak tych tam nechu. lebo oni potrebuju tych co robia za pokladnou ojebat. Moja sestra tam bola a zistila ako to tam je a uz ju tam nepotrebovali. Stale prijmaju ludi. Dalej vypati tam chodia az za 3 tyzdne. Jebnuty obchod uz toto tomu vravi.
Aj u nas to tak je. Nakupujem tovar zupan a ona kaca nezobere alarm od toho. Vydel som to ale som jej to nepovedal. vsak je to jej chyba, ze to nezobrala nie moja. A potom som sice vypadal ako kokot ale mala ona s toho pojeby a nie ja.
Ja som asi najspokojnejsi v Kauflande (tam nie je nikto prijebany) a este LIDL tam to je celkom este ako tak. Tesco tam chodim len obcas.
Ale uznavam autorovi pravdu. Tesco je fakt proiblble ale aj tak tak sem tam chodim. Aspon po tu kavenku
haha... jaky poradovnik setkeho co tam bolo zleho..= .. mna vzdy nejak naseru blondinky za kasami =D.. ako nic proti nim.. sak jasne..ale jaka nahoda..=D
nielen tesco je prijebane ale to bola skor chyba 1 blbca a blondyny za pokladnou vcera som trcala v hypernove vyse hodiny kvoli tomu ze som potrebovala stuhu na darcek pre kamosku a papiernictvo uz zavrete bolo... tak som sa postavila to najkratsieho radu ku dakej blondyne za kasou (ta fabra vlasov ju vystihla) a 1. nakup vybavila asi za pol hodinu lebo este 3krat volala na informacie bo sa jej nieco nezdalo proste teta z informacii jej bola trikrat povedat to iste a 2. nakup ten zas mal kod ciarovy zosuchany tak sa rozbehla so zakaznikom to tam pohladat tak som sa presunula k inej pokladni... tam bol taky neznesitelny chlap ho uz aj sbskar siel tisit... proste tak ziapal na tu predavacku ze sa skoro rozplakala tam- ze aky bordel to maju s cenami ze v letaku bola ina cena napisana a nieze by siel na informacie jak ho posielala proste on sa tam minimalne 40 minut hadal..20 ludi za nim cakalo kebyze mam nieco ostre v kosiku uz to po nom leti.. nakoniec aj tak siel na informacie sa este urazene tvaril ked mu ta teta letak ukazala ze ta cena tam je taka jak nauctovala-pako! takze nakup 1 stuhy mi trval cosi vyse hodiny
Revolucion to s tym cakanim sa stalo aj mne v tescu. Ta predavacka sto pro na niecom isla . Oci mala jak vycurane jamki do snehu a priblbli neptritomny usmev. Kym sme prisli na radu cakali sme asi 10 min a to bola pred nami iba jedna tetka.
f Kauflande sa stoji najkratsie v rade, bo nemci ich brutal tlacia ..za dlhe rady premie dole .. hypernova.. omg, to pomale jak nefiem co.. no a tesco u nas nie je, ale tiez ho nemam rada ..
Do pice Nikto ho nema rad, a aj tak tam chodi ludi jak najebanych Co si myslite kto tvori tie rady pri pokladnicah No zamestnanci su to neni, ste to prave vy ...
Ja osobne proti tescu nič nemám, skôr by som povedal, že mám k nemu kladný vzťah.
So zeleninou som nemal nikdy problém, a to nakupujem dosť často.
Hocikedy tam prídem majú všetko čo potrebujem, či idem chlastať len alebo niekam na opekačku. Dokonca plastové poháre zubnú kefku. Všetko. Keby nebolo tesco musel by som obiehať milión oobchodíkov. Ktoré sú otvorené iba do šiestej a aj tak by som nič nenakúpil.
Proste Tesco Rulez, ale pozor Lidl je lacný a Kaufland je lacnejší. A čo teraz. Nuž tesco mám cestou
...mimo toho, mna tesco odjakziva sere, mame dva, hypermarket ma nesere, ale stare tesco tam chodim len v akutnom pripade, raz za uhorsky rok, hoci v poslednom case tam chodim nezdravo casto, raz za mesiac fuj, fuj, fuj, tesco teskooo, si staré meskoo, nik ta nema ráád, tak sa strať!
Chcela by som sa zastat obchodneho retazca TESCO. Ako spravny zamestatnanec, teda zajtra budem uz exzamestatnanec Tesco. Pracujem v hypaci Tesco nepretrzite asi uz druhym rokom. Vystriedala som par oddeleni a zistila ako tento kolobeh funguje. Stacil mi den na to aby som zistila preco najdete tovar po zaruke, preco su pri pokladniach take dlhe fronty a preco maju celorocny plagat ze prijmaju zamestnancov. Tovar po zaruke preto lebo prijmaju obycajnych brigadnikov len na par hodin tyzdenne ktorym je to jedno ci bude tovar z mensim datumom navrchu alebo opacne. Dlhe fronty maju viacej dovodov. Bud sa ludia zacnu hadat s pokladnikom, ktory za dovod nemoze(dalej sluzia informacie) a taketo zdrzanie trva potom aj niekolko hodin alebo je za pokladnou neskuseni opat brigadnik ktory nevie vsetky pozadovane informacie. Zamestnancov ma tesco stale malo pretoze nemoze ponukat vysoke platy a tak hufne prijma neskusenych pracovnikov. Potom vzniknu problemy, ktore maju dlhodoby charakter.
Ja sa na tesco nemozem stazovat. Nemala som zlu skusenost okrem toho ze som musela par minutiek naviac cakat na pokladni, pretoze babka predomnou si zabudla vzat kilo soli a kym to neskuseni korculiar nasiel bola uz riadna chvila prec.
BTW ak sa vam nepaci tesco tak nechodievajte tam nakupovat! (Vela ludi sa na Tesco stazuje ale preco kazdy den su milionove trzby?)
No tak s tymy platmi nesuhlasim Ani ja by som neponukal vysoke plati dokladacom tovaru, pokladnickam, korculiarom a tak.
Ja tam idem robit od 3.9.2007. Idem na poziciu VEDUCI ODDELENIA ELEKTRO. A ver ze plat som dostal nad moje ocakavania. Popri tom budem mat este zivnost Tj secko all right
Inac kamarat je MANAGER v Tescu v galante a zaraba viac ako NETWORK ADMINISTRATOR vo vecsine firiem : ) Takze ja len tak.
Sa mi zda ze niekto nevedel precitat ze "nemoze ponukat" ale co uz...
CO sa tyka vyssich pozicii tak to veru oni si zarabaju ine peniazky...
Tiez mam nejakeho znameho na vyssom mieste... ( co je vyssie miesto?! no asi taky riaditel stacil by ze?!) nezarobi menej ako 30-35 000 a jeho pracovna doba je stanovena... teda nie je stanovena...
Tommyhot, 10 x bolo viacmenej obrazne povedane, ale verim ze taky riaditel v Trnave si moze aj to dovolit. Len mi nehovor ze riaditel celeho toho komplexu ma 30 000 plat
Pod 100 vku nejde hocijako.
A ked uz sme pri tom, vies kolko pytali len od typka v trnavskom tescu ktory predaval jadierka ? Dovtedy tam platil 15 000SK. Postavili tam galeriu (vies obxchody ako new yorker, gate, exi sport , kfc atd atd atd) a pytali od neho 40 litrov len za ten stolik mesacne.
No tak si vezmi kolko maju z najmu. Je tam priblizne 30 obchodov ( s toho par fakt velkych) a vezmi si aky najom maju oni, tipujem ze pod 100 000sk nejdu. Takze ? Ked si to pozres s tohoto hladiska, 300 litrov plat neni az tak moc
Ale samozrejme pochybujem ze tych 300 litrov ma, ale neverim ze by mal pod 100vku
Viem asi som sa sekla v tom, ze riaditelia maju viacej... priblizne asi tak od 50-100 ... ale nad sto by bolo uz moc podla mna...
Ale aj tak ked vezmeme ze kolko vlastne je tych riaditelov... jeden pre jedno tesco, miestny, oblastny, pre cele slovensko... a potom atd... ved ich je nejako vela..
It: No 300 000 je na riaditela tesca imho trosku moc, ale jasne ze pod 100 litrov to urcite nebude.. Ved aj posrani poslanci zarabaju 60 litrov a dokopy picu robia.. Splnia si kvotu, ktoru maju odsedet v parlamente a su stastni ze sa sipe cash..
hehe..dobre davate.. sme od hnilich rajcin v TESCU pri politike...hmmm... o tyzden budeme kde? nevadi
ale som cela, ze ja nemam rada tesco, uz len preto, ze je to TESCO...velke, pokazene, namyslene, nedomyslene a ked nie je super akcia taq povacsine predrazene...
do TESCA idem raz za rok, ked potrebujeme narychlo nejaky chlast
revolucion : takze tak, trocha ta poopravim! zato ze to vase tesco je totalne na nič, tak nemáš právo posudzovať aj tei ostatné. poviem ti ze to zálezí od vedenia, ako na nich tlacia tolko más tých pliesni a zhnitých rajciat.
pracujem v tescu uz rok, konkretne na lahodkych a možem ti zaruciť, že niečo také ako pliesen (okrem nivy ), zhnité (obcas sa vyskytne ked to dementný ludia obchytkávaju,obuchaju a naspät hodia) či po záruke tam nenájdes.preco? lebo by nám ruky odtali veduci! a tie zlavy po zaruke co si kukal tak to sa necuduj, u nas to je tiez ze ZLACNENY TOVAR a ludia vedia, ze je to tovar tesne pred zarukov ale nikdy PO !
a co sa týka toho platu? tak tých 10 000 v cistom ti tam dosiahne len clovek ktorý robi aj nocné cize mi na lahodkach to nie sme a mi máme dokonca 8 000 ! a brigádnikov beru preto lebo za nich odvádzaju menej prachov ako za zamestnancov na zmluvu (aj ked to aj nám zamestnancov vadi), ale kazdé oddelenie ma stanovený pocet co nemoze prekrocit! a s tým vyplácaním...ako zamestnancom nám NIKDY nemeskala výplata vzdy dosla od 8-10 dna v mesiaci, výplaty zvyknu meskat len brigádnikom co s tým tesco nemá nic spolocne lebo oni nacas poslu prachy ale drzia to v tých spolocnostiach-studentských servisoch a to viem kedze som tam najskor bola brigadne! este nieco vysvetlit treba?
ozaj zvysuju plati tesco a vies na kolko? tý ktorý mali 11 000 na 15 000 a k tomu ti raz rocne daju 1700 a este dalsie peniaze podla toho kolko rokov si tam uz cize ja som rok tak mi raz rocne daju este navyse 1200 cim viac rokov tým viac penazi...
Čo sa týka platov v Tescu...moc by som ich neobhajoval . Pracujem v Tescu už cca jeden a pol roka . Komunikujem a pracujem s vedúcimi jednotlivých oddelení a nie je to nič moc . Priemerný plat vedúceho v Tescu v Bratislave je akolo 18 , 19 - tisíc v čistom . Nie je to zlé , ale musíte si uvedomiť , že títo vedúci veľmi často pracujú nadčasi ( zostávajú v práci niekedy až o hodinu a pol dlhšie ) a nemajú ich zaplatené a ani nebudú mať . Jediný kto dobre zarába v Tescu sú manažéry , ale aj tí majú len vyššiu vedúcu funkciu - čiže ich platy si myslím , že nemožno porovnávať s platmi oblastných manžérov Tesca , alebo vo Volkswagene , alebo inej firme . A zvyšovanie platov je tam skutočne minimálne a dlhodobé . A okrem toho v Tescu sa dosť namakáte...a nedá vam žiaden kurz ( ang,nem ) , vzdelanie . Dá vám skúsenosti - ako jednať s luďmi , povedal by som , že je to taká základná škola života . Ja osobne kariéru v Tescu moc nepreferujem . Ale čo sa týka služieb - výber a objem tovaru je to praktický obchod a myslím si , že sa nejakú dobu ešte udrží . Čo poznám ľudí , ktorí odtial odišli tak hlavne kôli platu a veľkému objemu práce . Myslím , čo som počul tak zatial každý na lepšie . Asi tak...reálne fakty o Tescu .
Ešte ale dodám , aby to bolo spravodlivé...v Tescu sa dá zarobiť dobre ak si budete brať brigádnické hodiny navyše - u nás je najmenej 4h tuším . Čiže po normálnej smene si pôjdete ešte na štyri hodiny zablokovať do pokladne , alebo pomôcť na iné oddelenie . Ale je to na úkor vášho času .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Aj u nas to tak je. Nakupujem tovar zupan a ona kaca nezobere alarm od toho. Vydel som to ale som jej to nepovedal. vsak je to jej chyba, ze to nezobrala nie moja. A potom som sice vypadal ako kokot ale mala ona s toho pojeby a nie ja.
Ja som asi najspokojnejsi v Kauflande (tam nie je nikto prijebany) a este LIDL tam to je celkom este ako tak. Tesco tam chodim len obcas.
Ale uznavam autorovi pravdu. Tesco je fakt proiblble ale aj tak tak sem tam chodim. Aspon po tu kavenku
Ja som vyskusal. Prijali ma na VEDUCEHO ODDELENIA ELEKTRO. Tj iba riadenie tych radovych kokotov co sa tam menia a velice velice privetivy plat.
Navyse sa tam chystam rozsirit PC oddelenie.
So zeleninou som nemal nikdy problém, a to nakupujem dosť často.
Hocikedy tam prídem majú všetko čo potrebujem, či idem chlastať len alebo niekam na opekačku. Dokonca plastové poháre zubnú kefku. Všetko. Keby nebolo tesco musel by som obiehať milión oobchodíkov. Ktoré sú otvorené iba do šiestej a aj tak by som nič nenakúpil.
Proste Tesco Rulez, ale pozor Lidl je lacný a Kaufland je lacnejší. A čo teraz. Nuž tesco mám cestou
Je tam presne to co potrebujeme. Jebem na to ze to je v kauflande o dve krouny drahse
Proste ked tam pridem najdem tam setko co potrebujem a nepotrebujem lozit po obchodoch.
Nie ako v iných obchodoch všetko namačkané na sebe.
...mimo toho, mna tesco odjakziva sere, mame dva, hypermarket ma nesere, ale stare tesco tam chodim len v akutnom pripade, raz za uhorsky rok, hoci v poslednom case tam chodim nezdravo casto, raz za mesiac fuj, fuj, fuj, tesco teskooo, si staré meskoo, nik ta nema ráád, tak sa strať!
Ja sa na tesco nemozem stazovat. Nemala som zlu skusenost okrem toho ze som musela par minutiek naviac cakat na pokladni, pretoze babka predomnou si zabudla vzat kilo soli a kym to neskuseni korculiar nasiel bola uz riadna chvila prec.
BTW ak sa vam nepaci tesco tak nechodievajte tam nakupovat! (Vela ludi sa na Tesco stazuje ale preco kazdy den su milionove trzby?)
Ja tam idem robit od 3.9.2007. Idem na poziciu VEDUCI ODDELENIA ELEKTRO. A ver ze plat som dostal nad moje ocakavania. Popri tom budem mat este zivnost Tj secko all right
Inac kamarat je MANAGER v Tescu v galante a zaraba viac ako NETWORK ADMINISTRATOR vo vecsine firiem : ) Takze ja len tak.
omfg seru sa vsade ved tesco je uz aj v turzovke
CO sa tyka vyssich pozicii tak to veru oni si zarabaju ine peniazky...
Tiez mam nejakeho znameho na vyssom mieste... ( co je vyssie miesto?! no asi taky riaditel stacil by ze?!) nezarobi menej ako 30-35 000 a jeho pracovna doba je stanovena... teda nie je stanovena...
jednotlivych oddeleni, managerov,a nakoniec somotny riaditel , ale ten ma asi tak 10 x tolko ci si napisala
Pod 100 vku nejde hocijako.
A ked uz sme pri tom, vies kolko pytali len od typka v trnavskom tescu ktory predaval jadierka ? Dovtedy tam platil 15 000SK. Postavili tam galeriu (vies obxchody ako new yorker, gate, exi sport , kfc atd atd atd) a pytali od neho 40 litrov len za ten stolik mesacne.
No tak si vezmi kolko maju z najmu. Je tam priblizne 30 obchodov ( s toho par fakt velkych) a vezmi si aky najom maju oni, tipujem ze pod 100 000sk nejdu. Takze ? Ked si to pozres s tohoto hladiska, 300 litrov plat neni az tak moc
Ale samozrejme pochybujem ze tych 300 litrov ma, ale neverim ze by mal pod 100vku
Ale aj tak ked vezmeme ze kolko vlastne je tych riaditelov... jeden pre jedno tesco, miestny, oblastny, pre cele slovensko... a potom atd... ved ich je nejako vela..
ale som cela, ze ja nemam rada tesco, uz len preto, ze je to TESCO...velke, pokazene, namyslene, nedomyslene a ked nie je super akcia taq povacsine predrazene...
do TESCA idem raz za rok, ked potrebujeme narychlo nejaky chlast
taq vidite, ze nie som jeden z tych pokrytcov
...tot vse
A co sa tyka tesca, sak tam nechodte Seci picuju, a furt je plne
Predrazene zrovna neni, urcite je lacnejsie nez tie male obchodiky, mam tam vsetko po ruke.
Mam rada obchodne domy, pretoze siroky sortiment a slusne ceny.
pracujem v tescu uz rok, konkretne na lahodkych a možem ti zaruciť, že niečo také ako pliesen (okrem nivy ), zhnité (obcas sa vyskytne ked to dementný ludia obchytkávaju,obuchaju a naspät hodia) či po záruke tam nenájdes.preco? lebo by nám ruky odtali veduci! a tie zlavy po zaruke co si kukal tak to sa necuduj, u nas to je tiez ze ZLACNENY TOVAR a ludia vedia, ze je to tovar tesne pred zarukov ale nikdy PO !
a co sa týka toho platu? tak tých 10 000 v cistom ti tam dosiahne len clovek ktorý robi aj nocné cize mi na lahodkach to nie sme a mi máme dokonca 8 000 ! a brigádnikov beru preto lebo za nich odvádzaju menej prachov ako za zamestnancov na zmluvu (aj ked to aj nám zamestnancov vadi), ale kazdé oddelenie ma stanovený pocet co nemoze prekrocit! a s tým vyplácaním...ako zamestnancom nám NIKDY nemeskala výplata vzdy dosla od 8-10 dna v mesiaci, výplaty zvyknu meskat len brigádnikom co s tým tesco nemá nic spolocne lebo oni nacas poslu prachy ale drzia to v tých spolocnostiach-studentských servisoch a to viem kedze som tam najskor bola brigadne! este nieco vysvetlit treba?
ozaj zvysuju plati tesco a vies na kolko? tý ktorý mali 11 000 na 15 000 a k tomu ti raz rocne daju 1700 a este dalsie peniaze podla toho kolko rokov si tam uz cize ja som rok tak mi raz rocne daju este navyse 1200 cim viac rokov tým viac penazi...