bože ludia niektorých vás normálne lutujem , na silvestra doma sa lutovat .....
Nikde nieje napísane že sa musite ist nachatu ozrat , čo takto s kamrátmi do emsta na nejaký koncert ,alebo kludne aj doma nekde na byte pokecat .....
Týchto znudených ludí strasne nemám rád ......
Dost co presedite cele veekendy za pc este aj ten den kedy sa má každý nasvete zabávať budete doma kvasiť.... Prosím ...Je tolko moznosti co robit na silvestra .... život mate len jeden preboha...
nhooo mna nikde na silvestra nepustia (asik wete preco) aale to nefadii len je tu jedna blba vec ze pred rokom som mohla vyhodit slovenske koruny von oknom=P (sak prislo euro ne??)
@v3nty Vieš, ide o to, že keď aj človek má kamarátov/kamarátky s ktorými by si vedel ten Silvester predstaviť, tak ani jeden z nich nemá možnosť urobiť tú "žúrku" u seba doma kvôli rodičom. Tam ti nepomôže či máš 20 alebo nie.
Ja tento problém riešim aj cez rok - filmové večery robíme v zásade u kamarátky, lebo jej rodičia občas trávia noci mimo dom a ak aj sú doma, tak nemajú spálňu hneď vedľa jej izby, takže môžeme byť aj hlučnejší. Kým u nás si ani nepamätám kedy naposledy rodičia spali inde než doma - a keď sme toto naposledy robili u nás, tak som ráno počula sťažnosti na to, že sme boli hlučné...
Takže Anzu dosť dobre chápem, môj tradičný Silvester je tiež doma pred telkou... (Ach, kiežby to tento rok vyšlo s tým Silvestrom u kamarátky...)
silvester velmi nemusim...huuu opime sa vsetci velmi... a potom ze zas dalsi rok v keli...neviem,nemam to velmi rada. nieco podobne ako ked ludia frflu na vianoce ze ich nemaju radi lebo vsetci su na seba mili..len ja to mam na silvestra
Kto sa chce ozrat dovod si najde. Inak Silvester nemam rad. Ten hluk, ktory ludia vyprodukuju svojou zabavou je neprijemny pre zvirata . . . macky, a hlavne psy trpia. Len preto ze niekomu mestacia obycajne prskavky, alebo nieco podobne a posahanci zachvilu uz budu kupovat granaty s cielom dosiahnut co najvacsi hluk a trhnut tak celu ulicu.
Ovela viac sa tesim na vianoce. Silvester bude tento rok asi dost nuda, nemam absolutne nic v plane a som pesimista v tom, ze sa naposlednu chvilu objavi nejaka super ponuka.
Obe neznášam, ale tak viacej Silvester (pokiaľ teda nie som s kamarátmi na chate). Vianoce ako také tiež veľmi nemusím. Tak ale možnosť, že ,Ani jedno´ tam nie je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Nikde nieje napísane že sa musite ist nachatu ozrat , čo takto s kamrátmi do emsta na nejaký koncert ,alebo kludne aj doma nekde na byte pokecat .....
Týchto znudených ludí strasne nemám rád ......
Dost co presedite cele veekendy za pc este aj ten den kedy sa má každý nasvete zabávať budete doma kvasiť.... Prosím ...Je tolko moznosti co robit na silvestra .... život mate len jeden preboha...
A vraj Santa je aj gay. Hovorili tak. Chcem aby prišiel a uvidíme.
@brblaa sonicka a kde idete vy ?
Ja tento problém riešim aj cez rok - filmové večery robíme v zásade u kamarátky, lebo jej rodičia občas trávia noci mimo dom a ak aj sú doma, tak nemajú spálňu hneď vedľa jej izby, takže môžeme byť aj hlučnejší. Kým u nás si ani nepamätám kedy naposledy rodičia spali inde než doma - a keď sme toto naposledy robili u nás, tak som ráno počula sťažnosti na to, že sme boli hlučné...
Takže Anzu dosť dobre chápem, môj tradičný Silvester je tiež doma pred telkou... (Ach, kiežby to tento rok vyšlo s tým Silvestrom u kamarátky...)
Trochu si ho pustím k telu.
no a k teme na silvester sa tesim viac aj ked vobec nwm kam pojdem
A na Silvestra sa to rozbaliiiiii