však teraz je tak akurát, väčšinou pod mrakom s prehánkami, aspoň je dobrý vzduch a na vysoké teploty sa vždy teším, celý rok by mohlo byť takto, rýchlo by som si zvykol
teplo je furt von von. však keď prší tak tam nemrzne nie? minule lialo a dusno bolo jak v skleníku.
nemám rada leto. už teraz mi chýba sneh keď je zima, tak človek sa hodí pod perinu a zamotá sa do nej a je mu fajne teplučko. Keď je leto tak sa môže akurát do mrazničky strčiť.
@momoglamorous ja bazén nemám tak ja sa väčšinou naložím do vane so studenou vodou zabarikádujem okná ,posťahujem rolety žaluzie ,zapnem ventillátor na plné gule a zvlhčovač vzduchu a vychádzam von až po zotmení
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
aj ked neviem, ked bude 35 a vyssie tak mi bude az prilis teplo zas, moja idealna teplota nie je nikdy
No nech ma neštvú...
neteším radšej keby chceli ostať búrky
@4 !!!!
Ale nie ja som uz skoro bronzovy a este nebola ziadna dovolenka ... a uz vobec nie pri mori ... tak nechcem skoncit ako vysusena dazdovka.
nemám rada leto. už teraz mi chýba sneh keď je zima, tak človek sa hodí pod perinu a zamotá sa do nej a je mu fajne teplučko. Keď je leto tak sa môže akurát do mrazničky strčiť.
a inak, to už aj cez víkend by malo byť teplo