Už dosť dpč. Vždy. Vždy. Vždy. Vždy to poserú. Vytáča ma to do nepríčetnosti. Takýmto spôsobom hyzdiť kultový film za účelom vytrieskať prachy je jedno prachsprosté, nehanebné chuligánstvo. Fuj.
Ale dpč. Zle to je. Zle to je. Prvú časť som ako decko adorovala kdesi do nebies a stále mám ten film rada. Ale furt, pre kristove rany, furt to nenechajú na pokoji a robia s tým pičoviny. Nemôžu to nechať tak, proste dýchať. Nechať Matrix opokoji vychladnúť do neporušeného ikonického diela. Posrali to. Vagabundi.
Co som videl ukazky a cital niektore spoilery, tak to bude skor na volne pokracovanie matrixu, najskor s toho urobia novu trilogiu ako zo napr. starwars, takze ten stary nijak neznicia a kto vie, mozno to bude slusny napinak z nejakym novym hlbokym poslanim? alebo rovno proroctvom? Hehe kto vie, tesim sa
Dala som nie a aj som bola veľmi skeptická, ale potom som videla, že scenár píše David Mitchell a odvtedy si myslím, že to bude asi aj celkom fajn. Mitchellove knihy mám veľmi rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@greenteawithhoney *režisérky tho.
@rebarboe @torpedo08 ak sa vám jednotka zdala byť že bez chýb, tak si pozrite trebárz toto