Album s názvom The Fame : Monster výjde 23.11. 2OO9 a stojí iba $ 8 čo je neuveriteľne málo, dokonca dvoj CD aj s jej debutovým albumom The Fame stojí len $ 19 čo tiež nieje veľa, CD sa dá kúpiť s obalom s blonďavou Gagou aj s brunetkou
ako pride mi to na jedno kopyto, ale aj sa mi to paci a dava mi to energiu a priaznivy ucinok na nervy, ked mam dobru naladu. da sa na to doma dobre vyskackat a nevravte, ze je to grc, ja nemozem vystat kopu veci a nebudem na to nadavat. samotna gaga ma netrapi, nech si robi co chce, mne ide o pocit z hudby a ten je óká takze fajn
@badromantick ze nie je mozne ho umelecky vydrazit za viac. Ale z pohladu financneho manazmentu je to skvely krok, pretoze takato "akcia" im vynesie ovela viac, akoby ten album stal tych 17-20dolarov. Cize je to len trik akonajlepsie zarobit na konzumnej skupine ludi zaroven ako aj na ludoch, ktori si to CD kupia, lebo je lacne, aj kedich takk nezaujima.
@badromantick Ja ti to neberiem, vravim je to len tah ako viac zarobit. Ale najprv od tych fanusikov oddel 12-rocne deti a vsetko podobne, nech ostanu len ludia, ktori v jej hudbe nachadzaju aj nieco umelecke, no velaich nebude A ako sa vravi 100ludi 100chuti, pre kazdeho je dobre nieco ine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Album s názvom The Fame : Monster výjde 23.11. 2OO9 a stojí iba $ 8 čo je neuveriteľne málo, dokonca dvoj CD aj s jej debutovým albumom The Fame stojí len $ 19 čo tiež nieje veľa, CD sa dá kúpiť s obalom s blonďavou Gagou aj s brunetkou
» ladygaga.shop.bravadousa.com/Dept.aspx?cp=14...
@ribo - áno, a aký ?
ale heej..teším sa
napíšem Ježiškovi asi
ma u mna len jedno bezvyznamne plus a to za: