inak si neviem predstaviť ako ja chcem po 4 mesiacoch nabehnúť na nový systém učenia na novej škole. ja prvý semester neukončím normálne
čo nič nemení na tom, že školu nespomínajte kým nie je. celý júl bol o koncoročnom vysvedčení a celý august je o nadchádzajúcom školskom roku. choďte do riti. niežeby ste si užívali, kým môžete. radšej založte diskusiu o tom, čo bol najlepší prázdninový zážitok a čo kto cez prázdniny robil...
miesa sa to vo mne...tesim sa na skolu respetktvie hlavne na ludi co su v nej...ale zas tym ze som na intraku ludia ktory zostanu tu mi budu velmi chybat...tak co uz vydrzala som minuly rok vydrzim aj tento.... co ine mi ostava...
Ja stále krútim gebuľou nad možnosťami typu "iba na spolužiakov"...to sa vážne tešíte na pologramotnú bandu dobytka, ktorú máte denne na očiach už bohviekoľko rokov?!
Ja sa teším na budovu, okolie, niektoré predmety..a hlavne na to, že o štyri-päť rokov odtiaľ vypadnem.
ja sa strasne tesim, chybaju mi vsetci ti ludia ktorych tam denne stretavam, chyba mi to prostredie, to ze sa stale nieco deje a nie taka nuda ako cez prazdniny...a aj ze sa zas naucim nieco nove a budem mat dalsie nove zazitky
neni tu niekto kto ide tento rok na Cesku na anglicky bilingval? Do prveho rocnika.. Zatial co sem videla tam idu iba divni ludia tak mi niekto dajte nadej do pekla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@tikalok
Teším sa len na kamošov a
Spoznám tam kopec nových ľudí, takže áno
ale teraz je nejak skoro o tom hovoriť, nie ? (zn. = vysoká škola
inak si neviem predstaviť ako ja chcem po 4 mesiacoch nabehnúť na nový systém učenia na novej škole. ja prvý semester neukončím normálne
čo nič nemení na tom, že školu nespomínajte kým nie je. celý júl bol o koncoročnom vysvedčení a celý august je o nadchádzajúcom školskom roku. choďte do riti. niežeby ste si užívali, kým môžete. radšej založte diskusiu o tom, čo bol najlepší prázdninový zážitok a čo kto cez prázdniny robil...
Ja sa teším na budovu, okolie, niektoré predmety..a hlavne na to, že o štyri-päť rokov odtiaľ vypadnem.