Pýtam sa hlavne bratislavcanov kedze v bratislave idu otvarat starbucksy....mne osobne ich kava chuti je sice trocha sladka ale zatial mi vzdy chutila... no co bratislavcania budete *bucks navstevovat pravidelne alebo skorej vobec
@sob3k jasne ze su aj lepsie kaviarne ale mne osobne ta kava hodne chuti a je silna co mne osobne vyhovuje.... ale tak to mas to iste...mas vedla seba mc donald´s a "burgre u jura".... myslim ze kazdy radsej zajde do mc donalds rozumies ..overena znacka
je mi to dost jedno kedze žijem v meste kde je uz teraz dost starbucksov
ale ked budem v BA, tak tam určite pojdem
Starbucks káva mi chuti a odkedy maju v ponuke aj kokosové mlieko, tak som tam ozaj dost často
@sob3k noo si jeden z absolutneho minima ked sa pozrieme na krachujuce "burgrarne" a expandujuci mcdonalds takze podla vynimiek sa neda utvarat smerodatny postoj
@torpedo08 to je skvele ze je poamerikanizovana sme vychodna cast zapadnej europy takze je to namieste uvdime ci to vydrzi...ale drzia sa coffe a co co je nieco ako fake starbucks taks audrzi aj starbucks...moj amatersky nazor
@lourinne do ze niekto ide do starbucks je ovca? ... takze ovce su aj ludia co chodia do mc donalds lebo je to korporacia a aj ludia co si kupuju nike lebo niek nosi vela ludi? ..to je strasne moc zvrateny a egocentricky pohlad na svet ziena....ale tak mas len 20 to sa ti este zmeni nazor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale ked budem v BA, tak tam určite pojdem
Starbucks káva mi chuti a odkedy maju v ponuke aj kokosové mlieko, tak som tam ozaj dost často