aj tesim aj nie to kazdy rok vsetci su ako keby sa nikdy vzivote nehadali mili ktebe taak dalej take falosne celee alezas mam rada tu tak atmosfeeu vianocnu no aspon to..
a co chcem neviem chcem peniaze kupim si listok na POHODU!
achcelo byto fotak len to nedostanem ale nechajte ma vtom ze dostanem!!
ako páči sa mi vianočná atmosféra, výzdoba a tak ale inač skôr som sa tešila na prázdniny..na voľno..ako na samotné vianoce..ako rodina už nie sme pokopy a je to také všeliaké tak z tohto ohladu sa nemám na čo tešiť a darčeky rada dostanem ale nič extra nechcem nejaké maličkosti..poteší ma nejaký anjelik a podobné debilinky nie som náročná mne ide o to, že si ten človek na mňa spomenul a dal si nejak tú námahu aby ma potešil
je mi to jedno , jedine naco sa tesim su asi zakusky a dobra vecera , a co chcem dostat ? vsetko mozne co nikdy nebudem mat. a realne dostanem ponozky , botasky a dalsich par podobnych veci
OMG mám dosť ale tak ludia su tak hlupi že sa nevedia tešiť aj z maličkostí a preto nikdy nebudu mať nič velké torpedo08 ,nevážiš si nič a tak ponožky dostaneš a na botasky xD zabudni ... a ja sa teším darčeky nie su doležité ale rodina a viac ma teší ked druhým urobím radosť ...
Tesim sa len koli tomu, ze si dam poriadnu vianocnu kapustnicu. Co chcem dostat to dostanem, alebo si kupim, takze z tohto hladiska su pre mna vianoce uplne bezvyznamne...
tesim sa na jedlo, veci, ktore chcem si kupujem pocas celeho roka, cize neriesim co by som chcel specialne na vianoce.. ked mi niekto natankuje tak to bude ideal
na Vianoce nie, ale na sneh a to čo chcem je úplne jedno lebo to aj tak nedostanem.. v našej domácnosti sa nekupuje to čo chce daná osoba ale to čo chce ona.. jediné pozitívum je, že buď budem trhať papier naokolo alebo budem mať darčeky v sobíkovej taške a ten sobík je ňuňu
naštastie strávim tento rok Vianoce v zahraničí v praci, takže sviatky prejdu popri mne
sestra do mna zabrzda: co chces? co chces? co chces? a ked jej poviem, co chcem, tak ta sprosta to ignoruje zase len pocujem : co chces? co chces? co chces? piči...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
nič
a netesim sa
a co chcem neviem chcem peniaze kupim si listok na POHODU!
achcelo byto fotak len to nedostanem ale nechajte ma vtom ze dostanem!!
Čím som starší tým menej som sa teším na vianoce...
A nedostanem pravdepodobne nič.
svätý pokoj a letenku do Helsink
Vianočné darčeky mi prídu (ževraj)poštou 23. decembra ...
asi som sama, ja sa strašne teším za svojim psíkom, na obrovskú najmenej 5 chodovú večeru, na darčeky a na tú atmosféru ach jaj, som jediná.
sestra do mna zabrzda: co chces? co chces? co chces? a ked jej poviem, co chcem, tak ta sprosta to ignoruje zase len pocujem : co chces? co chces? co chces? piči...