zavrieť do tmavej diery a nekŕmiť aj s celou TV Hnoj, ktorá najviac podporuje takéto nemiesnte, sexistické, priblblé a vulgárne real(sh)ity show... a sprostí Slováci sa na tom bavia.. čím vypatlanejší súťažiaci, tým väčšia sledovanosť... takže NIE, neteším sa na Vypatlaných...(ach)
Zaregistrovala som to len kvôi tomu, že sa tam prihlásila jedna šibnutá baba z dediny, kde som kedysi chvílku bývala.. inak to pozerať nebudem a už vôbec nie, že by som sa na to mala tešiť.
hej no dalšia "show" kde sú ľudia platený zato aby zo seba robili debilov pred kamerami...už by mal prestať dávať tie sračky...či už farma, vyvolení atd... môj názor
ten námet, že si musia sami postaviť dom neznie zle v porovnaní s tým, že v sériách predtým už boli vo vile a len ich kamerovali ako sa nudia, rozprávajú sa, bijú, pijú, kefujú a tak...
vobec mi to neni jedno, mam na fb par takych expertov, ktori rozoberaju, co sa dialo v akej reality sou a citim sa pre nich hlupo, ked to robia. a taki nie su len na fb, pohybuju sa volne po svete, uz aby to skoncilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ďalšie dehonustujúce ukážky vyspelosti JOJ na Slovensku
filip
Ale to nemení nič na tom, že to pozerať nebudem.
ale nie, nebudem to pozerať
najlepšia relácia je nové bývanie
ale to je reklama pre neveriacích pohanov, mne to nemusi vyprávať ........filip
a ako som napísal jojka v rebríčku debilných relácii vedie a tie trapné reklamy robia akurátne hanbu kresťanom a cirkvi