Táto téma začne byť v nasledujúce dni konečne aktuálna, keďže bude aj cez deň už mrznúť a v noci poriadne, tak sa môže sezóna začať. Neviem sa už dokčkať Váš birdzmeteorológ.
áno áno áno!!! korčule už vytiahnuté ale klzisko nikde:/ musí byť už konečne pod nulou nech nám na sídlisku urobia to krásne klzisk a potom už len lietať po ľade a občas zletieť
@Husky vies tie roky co si tu pisu su total fake vela krat. Takze moze mat auto,len sa hanbi zverejnit svoj vek. To jak ked 6 rocne dievcatko tu silne vypisuje o tom ako si uziva sex a podobne LOL
nevadi, ja tuto debilka poznam trosku lepsie preto sa pytam, lebo sme sa bavili, ze si zhana teraz nieco novsie a zrazu pozeram ze auto...tak som sa opytal ze ako to, ze nic o tom neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
odkedy mas ty auto debile?
aj keď to čo mám sa zrovna za auto považovať nedá
co teda mas? ale konkretne...
nevadi, ja tuto debilka poznam trosku lepsie preto sa pytam, lebo sme sa bavili, ze si zhana teraz nieco novsie a zrazu pozeram ze auto...tak som sa opytal ze ako to, ze nic o tom neviem
@mezomus
sak ako vzdy, pozdravuj vevericu
mas pravdu v tom, ze niekto si tu da 6 rokov a chce byt zaujimavy, sak @mezomus ?
a v TSke ti možno poviem čo mám ale krycie meno je zelený šíp
tak mi to mozno vysvetli, mozno na to cakam uz od rana
skodovica, trabant alebo zeby olcit?
tak na ten intrak by som ani ja nesiel, vyzera to tam zjavne dost hrozivo
naco 2 evri, ked sadnes do zeleneho sipu a si tam za pol dna
tomu sa hovori stylove vozenie