ja keby som sa mala riadiť podľa toho testu tak osm ešte viac domotaná... vyšlo mi pri A, b a aj C štyri.... ale som na bilingve... no chcela som ísť aj na umeleckú
Ku nám do školy prišli také psychologičky a dávali nám také testy to sme robili asi 5 hodín v kuse..a na budúci týždeň majú prísť výsledky a s každým s nás sa budú rozprávať že na čo sa hodíme aká sme osobnosť atď. Som zvedavá či mi to pomôže , pretože riešim dilemu na akú strednú školu mám ísť..
ako u nas prišla k nam psychologička a začala nam davat testy a pootm ist za nou a ona nam povie že ako sme tie testy spravili a povie nam aka škola sa nam hodi a ked som tam prišla tak mi ani moc neporadila .....to take testy o ničom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Testy by mal mat k dispozicii vychovny poradca na zakladnej skole tkz. profilove testy zaradenia na dalsie studium pred rokmi nam ich daval robit.
Ale na taku mensiu inspiraciu by ti mohlo aj toto pomoct