neobavate sa , ze v buducnosti by vas napriklad nechceli zamestnat kvoli tetovaniu ? ja uz jedno mam a rozmyslam nad dalsim, ale to, ze este neviem co budem robit v buducnosti ma odradza. aky mate na to nazor vy
ooch teoreticky hocide ti ho moze byt videt, ja mam na priehlavku das si lodicky alebo sandale co ja viem co - videt, na rebro das si saty ktore odkryvaju -videt, das si za ucho alebo na krk a vlasy v cope - videt atd.. nebavme sa tu o zadkoch a predkoch tam sa tetovat nedam a vlastne ani na brucho
ja si chcem dať tetko v blizkej buducnosti... a úprimne, tiež som už premyšlala že aký dopad to bude mať na moju buducu karieru, ale to ma neodradí. takéto obmedzovanie je na hambu tejto krajine!!!
na hanbu je, ze sa opicime po kadejakych indianoch a cernochoch a inych primitivoch, ktori si prepichuju ciciny a tetuju kokotiny.. za chvilu si zacneme na ulici lizat analy, lebo to tak robia aj ine zvery? alebo rovno zacneme s kanibalizmom?
@tommyhot nie vsetko co indiani robia musia byt zle, tak ako mi tetovania nevadia tak mi prekaza kanibalizmus.. co mna po tom ze robia raz oboje, ked raz chcem tetovanie tak si ho dam a je mi jedno kto to robi
a slovo hipster sem dost ze nesedi, tak si najdi jeho vyznam
@hoperpohroma samozrejme ze sedi.. hipster uz davno neoznacuje to co kedysi.. dnes je hipster clovek co si mysli aky je originalny, ale pri tom je to masa ako kazda ina.. alebo sa ideme tvarit, ze piercingy a kerky uz nema kazdy druhy clovek? nehovoriac o tom, ze originalne to nebolo ani pred 100 rokmi, nie to este teraz..
@puco90 myslim si, ze sposob vyroby je bezpredmetny. Tu ide o to, ze to pochadza z primitivneho sveta a my akoze civilizovani ludia, sa po tychto primitivoch opicime. A najhorsie na tom je, ze len z rozmaru
@tommyhot pozri sa, čo je pekné, alebo užitočné je pre spoločnosť plus. Je jedno odkiaľ to je.
Áno, samozrejme, pokiaľ si niekto tetuje nejaké čínske znaky, africké a indiánske obrázky, ktoré sú mimo nás, tak áno, to je opičenie...ale to nie je chyba v tetovaní, ale v našom postoji k tetovaniu.
@tommyhot no ved prave to, ze hipsteri sa snazia vyclenit.. a kedze ja medzi mladymi ludmi vidim dost ludi co ma tetovanie, vobec to neberiem ako cestu vyclenit sa, zacina to byt bezna vec, tak preco by mala byt oznacovana hipsterskou
aj argument co si pisal pucovi je dost slaby.. ako keby oni boli voci nam nejaki podradeni.. su tiez ludia a keby cely svet zil "primitivne" ako oni, neboli by take ekologicke globalne problemy ako su teraz. my sme ti ktori sa odclenili od prirody a viacej jej ublizuju ako pomahaju
a co na tom ze je to z rozmaru? kezdy clovek ma pravo nejako vyzerat, kazdy ma nieco z rozmaru co nepotrebuje.
@puco90 co je pekne na tom, ze si do tela nechas pustat nejake sracky? Nehovorim, ze by sme nosili nejake kroje z oblasti Peru (ktore su fakt pekne), alebo nejake indianske modne doplnky. Ale tetovanie? Btw piercingy a prepichovanie koze kadejakymi inymi kokotinami ti nevadia? Lebo to sa da zaradit do rovnakej kategorie ako tetovanie (aj z historickeho hladiska)
@14 prepáč ale tvoja veta: "my akoze civilizovani ludia, sa po tychto primitivoch opicime" ma donútila napísať ti toto : označuj tých ľudí za primitívnych až vtedy, keď budeš vedieť založiť oheň bez zápaliek
a k téme: tetovanie, ktoré nie je na viditeľnom mieste ti nikto skúmať nebude ...ako, mne sa tetovania páčia, ale úprimne, nezľakli by ste sa, keby vás napríklad v reštaurácii na úrovni obsluhoval niekto takýto? : » www.google.sk/imgres?q=tetova...
@tommyhot mne osobne sa páčia menšie tetovania, niečo v štýle ornamentov, zvierat...alebo niečo čo daného človeka vystihuje, prípadne niečo čo vystihuje jeho filozofiu (národnú, kultúrnu, presvedčenie...), čo to má okrem pôvodu spoločné s primitívnymi kmeňmi ?
Čo sa týka piercingov, tak také malé sa mi páčia, zvlášť na obočí.
Keby ideme takto určovať pôvod všetkého, tak polovicu vecí by sme mohli vylúčiť zo svojho života, vrátane náušníc, náhrdelníkov a všeličo možného.
@76patka76 predstav si viem to. Trva mi to sice podstatne dlhsie ako im, ale nie je to az taka veda.
@puco90 nahrdelniky, nausnice a podobne ozdoby nie su "kurvitka" tela na cely zivot, alebo na dlhu dobu tak ako je to pri tetovani. Este donedavna sa tetovali len socialne pripady (tym hnusnym zelenym atramentom), napriklad v civilizovanejsej casti afriky sa dodnes tetuju prevazne len (cierne) socky. Samozrejme po domacky. Podla mna taketo hluposti by medzi tymi sockami aj mali ostat. Nedokazu vytvarat ziadne hodnoty, tak si aspon dvihnu ego nejakou picovinou na kozi aby sa citili aspon trochu doleziti.
@tommyhot ale napríklad taký piercing sa dá dať dole.
To, či je to kurvítko je uhol pohľadu, pre niekoho je to pekné a keď to chce mať do konca života, čo je na tom zlé ?
Mýliš sa, tetovanie má ešte dlhšiu tradíciu a netetovali sa len africké kmene (šamani), ale aj ázijské kmene, ale aj "biele" kmene Gálovia, Gótovia....
tetovačka je podľa mňa také to čo býval opri žuvačkách ale tetovanie si nechcem dať, kedysi som chcela, ale ja viem že by sa mi to po mesiaci prestalo páčiť.
potetovanych a piercigovanych by som nezamestnal ani keby zedli mudrost sveta celeho ! ti ludia ktori pracuju vo spolocnostiach a firmach ich aj prezentuju, a bohuzial potetovani a piercingovani ludia nijak kladne firmu a spolocnost neprezentuju ... aj ked nic osobne proti takym ludom.
@4lex koľko je zas takých, ako ukazuješ v obrázkoch ?????? preboha, ved ja čo poznám tak všetci čo mali piercingy a taty po celom tele fetovali a hulili jak diví a a väčšina s nich bolí úplní stroskotanci a loseri ....
absolútne súhlasím s @5 a @26 ... potom obaja písali že nič proti proti takým ľuďom osobne ..
piercov mam pozehnane a tetovania nemam len kvoli tym kokotom co by ma nezamestnali a ani raz v zivote som nedrzala v ruke cigaretu, ani ziadnu drogu, dokonca ani travu, ani sa nechodim ozierat s kamosmi
Ja som sa obávala obyčajného piercingu (v obočí). Napr. brigádnici v McDonald's si ich musia prelepovať, aj náušnice. Prekážkou to bolo aj na SŠ - tam si to našťastie majsterka nevšimla, že ho mám - sranda to bola
som zdravotna sestra, mam 2 na ramenách, tretie skryté a nikto s tym nemá problém, dokonca aj starším tetuškám a ujom sa to páči, len na našom oddelení sme tri čo máme kerky, no a ?!
*
alex 29. augusta 2012 19:17, no a ja osobne poznam najviac zlých, falošných ľudí ktorí nemaju tetovania,... takže podla toho posudzovať človeka či ma tetovanie alebo nie, aku farbu vlasov či očí má je ubohe maximalne!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
tak strasne by som chcela predlaktie :´( a nikdy nikdy nebudem mat :´( a ze yolo! jebat tam yolo ked ma nebudu chciet zamestnat :´(
nenavidim tuto iluziu slobody ale pritom vobec nie som slobodny clovek (ah)
a slovo hipster sem dost ze nesedi, tak si najdi jeho vyznam
Primitívni Indiáni a černosi nerobili tie tetovania tak inteligentne ako my
@puco90 myslim si, ze sposob vyroby je bezpredmetny. Tu ide o to, ze to pochadza z primitivneho sveta a my akoze civilizovani ludia, sa po tychto primitivoch opicime. A najhorsie na tom je, ze len z rozmaru
Áno, samozrejme, pokiaľ si niekto tetuje nejaké čínske znaky, africké a indiánske obrázky, ktoré sú mimo nás, tak áno, to je opičenie...ale to nie je chyba v tetovaní, ale v našom postoji k tetovaniu.
aj argument co si pisal pucovi je dost slaby.. ako keby oni boli voci nam nejaki podradeni.. su tiez ludia a keby cely svet zil "primitivne" ako oni, neboli by take ekologicke globalne problemy ako su teraz. my sme ti ktori sa odclenili od prirody a viacej jej ublizuju ako pomahaju
a co na tom ze je to z rozmaru? kezdy clovek ma pravo nejako vyzerat, kazdy ma nieco z rozmaru co nepotrebuje.
a k téme: tetovanie, ktoré nie je na viditeľnom mieste ti nikto skúmať nebude ...ako, mne sa tetovania páčia, ale úprimne, nezľakli by ste sa, keby vás napríklad v reštaurácii na úrovni obsluhoval niekto takýto? : » www.google.sk/imgres?q=tetova...
Čo sa týka piercingov, tak také malé sa mi páčia, zvlášť na obočí.
Keby ideme takto určovať pôvod všetkého, tak polovicu vecí by sme mohli vylúčiť zo svojho života, vrátane náušníc, náhrdelníkov a všeličo možného.
@puco90 nahrdelniky, nausnice a podobne ozdoby nie su "kurvitka" tela na cely zivot, alebo na dlhu dobu tak ako je to pri tetovani. Este donedavna sa tetovali len socialne pripady (tym hnusnym zelenym atramentom), napriklad v civilizovanejsej casti afriky sa dodnes tetuju prevazne len (cierne) socky. Samozrejme po domacky. Podla mna taketo hluposti by medzi tymi sockami aj mali ostat. Nedokazu vytvarat ziadne hodnoty, tak si aspon dvihnu ego nejakou picovinou na kozi aby sa citili aspon trochu doleziti.
To, či je to kurvítko je uhol pohľadu, pre niekoho je to pekné a keď to chce mať do konca života, čo je na tom zlé ?
Mýliš sa, tetovanie má ešte dlhšiu tradíciu a netetovali sa len africké kmene (šamani), ale aj ázijské kmene, ale aj "biele" kmene Gálovia, Gótovia....
je to smutné, že je ešte stále veľa ľudí ako @5 @26
absolútne súhlasím s @5 a @26 ... potom obaja písali že nič proti proti takým ľuďom osobne ..
piercov mam pozehnane a tetovania nemam len kvoli tym kokotom co by ma nezamestnali a ani raz v zivote som nedrzala v ruke cigaretu, ani ziadnu drogu, dokonca ani travu, ani sa nechodim ozierat s kamosmi
fuck me, right?
*
alex 29. augusta 2012 19:17, no a ja osobne poznam najviac zlých, falošných ľudí ktorí nemaju tetovania,... takže podla toho posudzovať človeka či ma tetovanie alebo nie, aku farbu vlasov či očí má je ubohe maximalne!!!