No na oboch kolách pohovorov som mala dlhý rukáv a mam na celom predlaktí z vnútornej strany tetovanie - nič vulgárne, je tam ženská tvár, nočná obloha.
Už mám aj podpísanú zmluvu. Ak bude veľmi teplo a budem si musieť dať krátky rukáv, je možné aby ma za to vyhodili ? Mala som strach im to ukázať vopred pretože predsudky sú v tomto štáte veľmi bežné.
Alebo mám vydržať a počkať kým si ma obľúbia a potom im to ukážem?
Mali ste niekedy takúto dilemu?
záleží od toho ako to má firma definované v dresscode, väčšinou to býva vo firmách tak, že tetovanie na viditeľnom mieste by malo byť zakryté- čiže v tvojom prípade asi bude potrebný dlhý rukáv.
ale záleží to aj od kolegov, od tvojich nadriadených. na tvojom mieste by som spočiatku chodil s dlhým rukávom, nech si ich oťukáš, možno zistíš, že aj iní kolegovia majú tetovanie a uvidíš podľa nich či si ich musia zakrývať alebo nie.
a takúto dilemu som nemal, ja som sa najprv zamestnal a až potom začal s tetovaniami
@251lalia251 ja som presne toto riešila nedávno..hlásila som sa na administratívnu prácu a to mám obe ruky potetované a dosť viditeľne, tak som mala tiež obavy a tiež som mala dlhý rukáv na pohovore a vzali ma potom po pár dňoch, už po zmluve v práci som začala chodiť s odhalenými rukami a dodnes mi na to nič nepovedali..ale ja nerobím s ľuďmi a mojej šéfke to možno nevadí, u teba to môže byť iné,uvidíš..v tomto teple to ťažko skrývať :/
Nepracujem zrovna v BA ale na severe SK a ked sme naberali asistentku nákupu just som navrhol tú stými tetovaniami, plus mala za to že prišla na pohovor v kratkom tričku
Ide hlavne o to, čo tam presne budeš robiť + čím sa daná firma zaoberá. Lebo z banky by ťa rovno vyhodili, ale napríklad z nejakej firmy, čo rieši jedálne lístky, to môže byť úplne jedno.
Každopádne by som bol so zahalenými rukami aspoň mesiac alebo dva, nech si na teba zvyknú, urobíš si u nich očko a až potom ukázať kerky... Ja napríklad som bol posratý z toho, že človek na medicíne s tetovaniami, ale rok predtým som brigádoval v nemocnici a videl som, že tam strašne veľa ľudí má tetovania aj po celej ruke a nezakrýva to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Už mám aj podpísanú zmluvu. Ak bude veľmi teplo a budem si musieť dať krátky rukáv, je možné aby ma za to vyhodili ? Mala som strach im to ukázať vopred pretože predsudky sú v tomto štáte veľmi bežné.
Alebo mám vydržať a počkať kým si ma obľúbia a potom im to ukážem?
Mali ste niekedy takúto dilemu?
ale záleží to aj od kolegov, od tvojich nadriadených. na tvojom mieste by som spočiatku chodil s dlhým rukávom, nech si ich oťukáš, možno zistíš, že aj iní kolegovia majú tetovanie a uvidíš podľa nich či si ich musia zakrývať alebo nie.
a takúto dilemu som nemal, ja som sa najprv zamestnal a až potom začal s tetovaniami
A bola to super volba
Každopádne by som bol so zahalenými rukami aspoň mesiac alebo dva, nech si na teba zvyknú, urobíš si u nich očko a až potom ukázať kerky... Ja napríklad som bol posratý z toho, že človek na medicíne s tetovaniami, ale rok predtým som brigádoval v nemocnici a videl som, že tam strašne veľa ľudí má tetovania aj po celej ruke a nezakrýva to.