Cawko.chcela by som sa opytat ci mate niejake skusenosti s tetovanim,chcem si ist dat..( moje prve tetovanie) a mam zopar otazok ze budem mohla cvicit? hned na druhy den?.lebo chodim na hip hop,takze sa aj spotím. Dufam ze to nebude vadit
koža sa má čo najmenej krčiť, napínať a inak namáhať, inak také veci by ti mal tatér povedať alebo aj dať na papieriku spolu s tým ako sa umývať, čím to ošetrovať etc
@vanchovi niekto svojhočcasu rozprával historku, ako si útly šuhaj dal vytetovať kamsi na plece rytiera na koni, potom začal chodiť do posilky a trochu aj pribral a zrazu mal rytiera na tapírovi
@waagbistritz69 a tak ja by som si na predlaktie skor chcel dat nieco.. tak neviem no..ale uz som pocul aj nazor ze vraj to nebude mat zaiden efekt na tetovanie tak neviem..asi sa spytam nejakych potetovanych tipkov v telocvicni kde chodim cvicit
Aspoň mesiac necvič, 10 - 12 dní, resp. podľa toho, koľko sa ti to bude hojiť, si to potieraj vazelínou, alebo infadolanom (čo je vlastne lekárska vazelína) a keď sa ti to bude šúpať, tak to potieraj najlepšie indulonou nechtíkovou. Cvič, až keď sa ti to prestane "lesknúť". Btw. zadarmo oprava je v každom štúdiu, kde ti spravili kerku. Aspoň ja mám také skúsenosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale ked sa opytas daneho tatera ten ti vsetko vysvetli ked je to prvy krat
a hlavne napis aka velka bude ta kerka,ked to budu tri pismenka male tak si mozes cvicit kolko chces
ale naozaj existuju pripady ked sa kerky prilis velkym nabratim "roztrhli" tak to musel tater dorobievat
ja som tiez pribral za poslednu dobu a kerka je este krajsia nez bola
a ak niekto taky existuje tak je to riadne drbnuty čalaďo
kalciova mast is the solution!
nemas ani nohu
ale robi len vlasy takze si si to zmylil zasa..kerky mas z BA vlasy z KE!
btw. mám 3 tetovania a všetky som si natierala vazelínou a všetky sa mi v pohode zahojili a to som nemusela byť ani v tom najdrahšom tetovacom štúdiu
Hentake historicke pistolky si chcem dat na "chest".
» s3.amazonaws.com/data.tumblr.com...
A nejaky takyto stromek zivota na hribt.