Ahojte, idem si dať tetovanie už viem aj presne kde len sa neviem rozhodnúť medzi citátmi. 1.je lepšie zhorieť,než vyhasnúť.
2.buď nezačínaj vôbec,alebo to dokonči
3.neplač,keď sa na ceste životom potkneš.Aspoň vieš, že kráčaš.
4.choď tak ďaleko ako dovid
ešte zopár nápadov :
1. Raz si hore, raz si dole
2. Only god can judge me
3 Som aká som, ak sa ti nepáči tak sa s tým zmier
4. Keep calm and /doplň podľa potreby/
5. Každý je krásny, len nie každý je schopný to vidieť
6. random citát z knihy od Coelha
je to už len na tebe, ona povestná studnica melodramatických klišé citátov je takmer nevyčerpateľná
drvivá väčšina nápisov vyzerá na ľudskom tele strašne + často si to ľudia dajú ešte opačne to už si fakt dať radšej vytetovať nejakú púpavičku, hviezdičku, slniečko
pozri si ešte niečo od ľudí ako oscar wilde alebo mark twain .. Inak je pravda že tieto sú otrepané..je kopu krajších čo veľa ľudí nepozná.. A keď už , tak určite by som si ich nedal v slovenčine
Prečo si ľudia radi ničia telo takýmito neoriginálnymi hlúposťami? Po pár mesiacoch si ten citát ani neprečítaš, len po ňom prebehneš očami a uvedomíš si, ako sa tým "mottom" absolútne neriadiš a je ti ukradnuté, lebo si potrebovala silu internetu, aby si sa vôbec pre niečo rozhodla.
Tetovanie či je to obrázok niečoho alebo len písmena máju znamenať niečo nejaký bod v tvojom živote či už smutnú alebo dobru vec a nie takéto sračky nechápem dementov čo si vyberajú tetovanie v knižkách v štúdiu dám si vytetovať hociaku sračku hlavne že budem mať tetovanie
A neviem čo je zlé Carpie diem. Veď to znamená užívaj si dňa, nie?
Ty si daj memento mori, najlepšie na cecky. A na čelo vytetovať penis, aby sme všetci od pohľadu vedeli čo si zač a že sa s tebu ani do reči neoplatí dávať.
toto neeeee
akooo..aj ja mám jedno takô motivačnô...ale ja to mám s niečim spojené...nevyberala som si spomedzi 500 ďalšiich blbostii citátových či akých
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ešte radšej dačo pohľadaj
1. Raz si hore, raz si dole
2. Only god can judge me
3 Som aká som, ak sa ti nepáči tak sa s tým zmier
4. Keep calm and /doplň podľa potreby/
5. Každý je krásny, len nie každý je schopný to vidieť
6. random citát z knihy od Coelha
je to už len na tebe, ona povestná studnica melodramatických klišé citátov je takmer nevyčerpateľná
a vazne sa podla fora rozhodujes, ake tetovanie si das na VLASTNE telo? radsej si kup zmrzlinu v meste dievca zlate
mne osobne sa páči číslo 3.
btw.: sorry ale tie citáty sú fest sračky
ak sama nevieš ktorý z nich je pre teba inšpirujúci do života tak už asi nikto
A neviem čo je zlé Carpie diem. Veď to znamená užívaj si dňa, nie?
Ty si daj memento mori, najlepšie na cecky. A na čelo vytetovať penis, aby sme všetci od pohľadu vedeli čo si zač a že sa s tebu ani do reči neoplatí dávať.
akooo..aj ja mám jedno takô motivačnô...ale ja to mám s niečim spojené...nevyberala som si spomedzi 500 ďalšiich blbostii citátových či akých