Nechcem sa pytat ze ci si mam dat tetovanie a ked uz chcem, ze akeee. Chcem vediet, ci vam vadi ak ma zena/muz tetovanie. Kebyze si najdete partnera/ku a mate ju/ho radi, prijdete do fazy ze sa vyzlecie a teraz tetovanie nie male ale take trocha vacsie...
tetovaie je riadne super a na lopatky by som hodinalabo na nohu ndole na lytko abo niekde na ruku ale urcite nie ziadne ornametny mena aproste neico zmysluplne
podla mna si clovek nevybera clovek podla toho, ci ma alebo nema tetovanie...len jedno je jasne...ze vo vecernych satach az tak dobre to tetovanie vyzerat nebude
tetovanie mi nezabrani v tom aby som niekoho milovala...ak je to stylove a clovek si ho da z presvedcenia nic pokazit nemoze....ale musi to byt originalne...
no tak ja som na to kukala jak puk ked mi to ukazal ked dosiel odtial...ale tak clovek si zvykne...len si mohol dat nieco ine no nepaci sa mi to moc...ale dalsie mu tak lahko nedovolim lebo by bol jak jeho spoluzak do 20ky cely potetovany
Tetovanie na mužoch je fajn, len nech to nie sú žiadne deb*liny ako nahé ženy, motorky a čínske znaky... Mám pocit, že to ako kazí môj dojem z takého muža.
Čo sa miesta týka, tak jedine na ramene a predlaktí. Na krku to tiež nie je zlé, ale ja potrebujem muža, ktorý dokáže vyzerať aj elegantne a tattoo na krku sa nedá veľmi zakryť.
Ale celkovo musím priznať, že tetovanie jednoznačne upúta pozornosť. Väčšinou to je pre "nositeľa" plus, no niekedy...
kazdy si da to co sa mu paci...pre svoj dobry pocit, mne sa to osobne strasne paci...ale nie prehnane, a myslim ze aj vo vecernych satach to moze byt sexi...stylove
Zalezi co a kam Ale principialne mi to je jedno, tattoo je individualna zalezitost a keby sa mi aj dotycne tattoo nepaci tak si najskor zistim preco ho ma
Nie je za c Uz ked som si hladal motivy som dostal jedno pekne usmernenie od znameho a v podstate povedal to co som ja len zhrnul... Ale mal svatu pravdu a cim viac tattoo vidim tym viac tomu chapem, takze naozaj nie je za c
(najlepsie to vidno na vojakoch obzvlast americki marinaci su v tomto experti... co tattoo to spomienka na kamarata, bitku, jednotku atp)
hej a ak clovek , nema pojem otom, co by si rad dal, vollim radsej na zaciatok pri takomto prvom tetovani henu, alebo tetovanie ktore netrva dlho, lebo ak sa ti to znepaci, tak to bude pruser a riadny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Čo sa miesta týka, tak jedine na ramene a predlaktí. Na krku to tiež nie je zlé, ale ja potrebujem muža, ktorý dokáže vyzerať aj elegantne a tattoo na krku sa nedá veľmi zakryť.
Ale celkovo musím priznať, že tetovanie jednoznačne upúta pozornosť. Väčšinou to je pre "nositeľa" plus, no niekedy...
Ak mas na mysli to v albume co mas, tak to je ppc
(najlepsie to vidno na vojakoch obzvlast americki marinaci su v tomto experti... co tattoo to spomienka na kamarata, bitku, jednotku atp)