Na istú dobu mi ho však znechutilo zopár jedincov, ktorí sa za každú cenu snažili byť vtipní používaním "Bazinga!". "Bazinga!" patrí do úst len Sheldonovi.
este som nemohol z toho ako Penny teraz v poslednom diely pozdravila Leonarda ked siel rano domov ,,Good morning, slut" nebudem sem pisat ziaden dalsi spoiler ze preco
suhlasim s vacsinou,TBBT je uzastny serial, jednoznacne sheldon je najlepsi,co on dokaze zo seba vypustit jeden by neveril,proste jeden ztych "bohom obdarenych ludi" clovek ani nemusi chapat o com tam tocia,proste su to chlapci na inej urovni,ale človeka poteši ked chape o čom rozpravaju! a osobne som sa aj naučila vela veci ztoho serialu,čo inak by ma asi nenapadlo.. sa stavim ze kto pozera TBBT hned vie o čo ide ked počuje o schrodingrovej mačky či dopplerovom jave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Bazinga!
Na istú dobu mi ho však znechutilo zopár jedincov, ktorí sa za každú cenu snažili byť vtipní používaním "Bazinga!". "Bazinga!" patrí do úst len Sheldonovi.
Leonard: Proč si nedopraješ ranajky v posteli?
Sheldon: Pretože nesom ani invalida ani žena oslavujuca den matiek
... a potom Sheldon je este dobry
Leonard went to... the office.
Hlavne to nepozerajte s dabingom, prosím.
Ale naj je Sheldon ,,So you are the milkthief!"
alebo ked siel na karneval ako dopplerov efekt