no moment moment, ja mam teraz par filmov, vratane Identity so skvelym Johnom Cusackom...chcete povedat, ze ten film je nejakym pokracovanim? nebudemmat z toho nic? musim zohnat aj tie zvysne?
no do pi...ale vazne, ale budem mat daco z tej Identity? lebo tamtie ani som nepocula o ich existencii
a naladili ste ma doriti, planovala som gympl uz dlhise, len ma tam odradili daky trapny soundtrack, takze identita radsej, a co dokonaly trik? videl dakto? idme pozriet ci tu nie je o tom diskusia
V celej trilogii hral Matt Damon, identity je prvá časť, druhá je supremacy a tretia ultimatum.. v slovenskom preklade, to bola jednotka Agent bez minulosti, bez mena, dvojka bol Bournov mýtus a trojka bournovo ultimátum
to len aby si mala prehľad, lebo sa mi zdá, že si to s niečim mýliš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
inac mala by sa natocit aj strvta cast, ale az dakedy za dva roky, ale Damon uz podpisal zmluvu
a naladili ste ma doriti, planovala som gympl uz dlhise, len ma tam odradili daky trapny soundtrack, takze identita radsej, a co dokonaly trik? videl dakto? idme pozriet ci tu nie je o tom diskusia
John Cusack tu nehral...
V celej trilogii hral Matt Damon, identity je prvá časť, druhá je supremacy a tretia ultimatum.. v slovenskom preklade, to bola jednotka Agent bez minulosti, bez mena, dvojka bol Bournov mýtus a trojka bournovo ultimátum
to len aby si mala prehľad, lebo sa mi zdá, že si to s niečim mýliš
no ale tieto na seba perfišne nadväzujú