film sa mi nepáčil až tak velmi, ale aj tak.. je to Kubrick. a Kubrick je Kubrick. ak máte radi filmy pre náročných divákov, toto je základ, mali by ste si to pozrieť. aj tak sa k tomu filmu vraciam. v niečom je určite prelomový.
cibeky som videl polku no a to sa da zhrnut do jedneho slova megaextremnanasilnickamasakralnahlupaprepracovanadivnapoburujuca VEC neviem velmi difne ale ono to malo aj vyznam urcity proste LOL
a brutalne ma zaraza ze tu su komenty od 16 - 17 rocnych dievcat ... to je asi nad moje chapanie ... nikdy by som nepovedal ze by to nejaka zena pozerala
mne príde tak správne zvrátený. podľa mňa scéna, kde vtrhli do toho domu a začali mlátiť ujčoka, pričom alex spieval "ajm siiiingin in d réééééjn" je úplne dokonalá. jedna z mojich naj.
Genialny film, aj ked pri niektorych scenach som vazne mala problem premoct sa a dopozerat to. Ale rada by som si precitala aj knihu. A popritom si pustim Ludvika van a nalejem si pohar mlieka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
podla mna ten zaciatok je dost nudny same nasilie
ale no... ako zaujimavy film, ale skor nemam rad taketo filmy, ja mam radsej take prijemne, zabavne, pozitivne
5*
mne príde tak správne zvrátený. podľa mňa scéna, kde vtrhli do toho domu a začali mlátiť ujčoka, pričom alex spieval "ajm siiiingin in d réééééjn" je úplne dokonalá. jedna z mojich naj.
musím sa dostať ku knihe.