ano videl v triede sme to pozerali.. kazdy mal z toho senzaciu okrem mna a priatelky.. ako to povedat.. je to proste picovina, ktora nadchne niekoho, kto nema vkus
aj som planovala si to pozriet, no ten trailer mi stacil. nechutnosti/zvratenosti mi nevadia no len ked sluzia vyjadreniu...niecoho. proste hento mi pride len humus
nenavidim horory. videla som. skoro som sa pogrcala. hnus to je. celu noc som nespala,lebo mi bolo zle! ako strasidelne to nebolo,len ma z toho uplne naplo a ked som zaspala este som si dosnivala koniec,že vsetci vstali zmŕtvych, nejako sa odrthli a odisli domov. potom som uz kludne spala....ale OPAKUJEM-vacsi hnus som nevidela.
Môj názor je taký, že väčšia ko***ina nemôže ani existovať a človek čo prišiel na takúto myšlienku a ešte dokázal nakrútiť takýto film by sa mal ísť liečiť ..
určite by som taký film vidieť nechcela, ale po zhliadnutí videa ma napadla okamžite myšlienka, že postupne by tí ľudia aj tak umreli,teda tí po tom prvom, pretože by ich nemalo čo živiť, keďže výkaly sú už len odpadné látky, či?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale inac ten herec mi silno pripomina nemeckeho kanibala z jedneho dielu IT Crowd, ktory chcel zjest Moss-a
som troška zvrátená a čo? (A) všetko vrámci mojej osobnej vedy