rada by som išla, ale teraz som stále posledný mesiac behala po roznych akciách každý víkend a o týždeň ma ešte čaká Paul van Dyk nemôžem byť zas všade
krise, prodigy tu bolo, ale to by bolo aj tak na nič!!!!! nemohla by som tancovať a haádzať sa o zem, ale vážne tieto koncerty sú na hovno, dobre uvidím svojho obľúbenca zblízka, bude dýchať ten smrad vzduch istý ako ja, a je väčšia pravdepodobnosť, že na mňa pozrie a tým to hasne... doma ale aspoň môžem ohadzovať sa, lietať, vrieskať a podobne... ide o ten priestor, toto sa mi na jedinom koncerte, čo som bola (tiest nepáčilo a pri tom je to tak dôležité! nejdem sa vlniť tam, ani ožierať, ale rozburácať svoje úbohé telíčko predsa! pri prodigy by to dopadlo teda... hlavne keby pustili Their Law... na tom teraz fičím jak napichaný adrenalínom posledný mohykán
@zipporah hold, tvoja smola, ver tomu, že ja som tancovala a hádzala sa o zem, bola som totálne triezva a užila som si to dodna a áno, zahrali Their Law
@zipporah ja tiez triezvo, bol som aj uplne v predu, zvysok som si odzil pozadu.
nevadilo mi, ze je tam horuco, ze som maximalne spoteny, ze ma vsetci oblievaju pivom.
@wewo the prodigy sú elektronická anarchistická kapela. tancuješ, skáčeš, rozbíjaš si hlavu a užívaš si to tak, ako ti telo diktuje. a myslím, že mám doudieranú každú čiastočku svojho tela, čo sa týka spotenosti, to už ani nespomínam. ešte na žiadnom koncerte takej mega kapely, ako sú the prodigy, som neskákala a netancovala tak ako dnes.
@wewo punk nieje jedina vec na svete. ved sa uz poguje aj na SKA
TOTO! bola prava anarchia, ver mi, ze take maso nezazijes ani pri punku.
uz som si odkoncertoval svoje
dajme tomu, že radšej by som nemala slov, ale tak... musím to povedať. prosím ťa, otvor oči, odstráň ušné záklapky a uvedom si, že hudobný svet nie je punk a ten zvyšok. howlettova (DJ a producent prodigy) naj kapela sú sex pistols a v ich skladbách to počuť. to, že je inšpirovaný aj pink foyd či the doors ani nespomínam.
takže, tou mastnosťou si myslel čo? že to boli nejakí nagélovaní namyslení naolejovaní týpci alebo čo?!
@21 s tou mastnosťou som jemne (ale velmi jemne narážal na Mayovu poznámku.. On sa smial mojej fotke s Vratkom že tam vyzeráme mastne Že on by sa k nemu ani nepriblížil Tak tož tak. Ok ja viem ja viem.
a tak poviem vám že na zakladke som mal spsolužiaka ktory fičal na takych veciach ako Pendulum a The Prodigy a nejak anarchisticky nepôsobil ale tak možno sa v jeho vnútri skrývala duša elektronickeho anarchistu, bohvie
@21 hudobný svet nie je len punk, je to ešte aj neopunk dobre dobre ja viem, idem už spať
wach!
nedavaj pendulum a prodigy do jedneho vreca.
pendulum je mainstreamovy drumec,
prodigy je elektronicky punk(i ked punk je skarede pomenovanie pre nieco tak napadite, co nieje o troch tonoch hlavne)
ja som mal spoluziaka co pocuval punk a neopunk, bol to dobry chuj
cize sa nejak neprisposobil a nevadi mi to
lebo ja viem co je punk, pravy punk
a k tej mastnosti, nebolo to na vas, len na vratka
podla tej fotky, by som sa bal ho stretnut vecer na ulici, aby ma nepojebal do zadku
tak sorry ale prodigy a pendulum by som od seba asi nerozoznal nevravim ze su zle, ale mne znie tuc tuc ako tuc tuc a je jedno od koho..
a ty kokso, prestan s mastnostou bolo to po koncerte, vsetci boli mastni, 6000 ludi tam bolo mastnych som zvedavy ako vyzerali prodidžáci a nemozem si odpustit, to ze by si sa bal aby ta nepojebal do zadku.. mayo.. ale nie, kaslat to, ved pametame si ked si kedysi musel mazat prispevky lebo som si nevedel zakusnut do jazyka a napisal som nieco co sa nema davat na forum, uz neurobim tu istu chybu..
@wewo ale on vyzera ako dobry vtip a nie punkac z IK
ja by som niekedy bral to, ze by som nevedel rozoznat 2 veci.
blbe je to, ze ja pocujem, ked je nieco zle a neobmedzujem sa len na punk alebo elektroniku
mat len svoj metalovy/elektronicky/punkovy svet a bol by pokoj
napriklad, na IK by som nedokazal ist, umrel by som asi smiechom
a ver mi, nechal by som sa pojebat do zadku, asi tak rad ako ty
@wewo chcel si vedieť, ako to vyzeralo pod pódiom na the prodigy? na webku som si dala video z youtube, tak mrkni a kľudne si vypni zvuk, ale ujde ti gitara a jeden z najrýchlejších bubeníkov na svete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale ja nejdem
este musim jeden problem vyriesit = vstup
ale mam pocit, ze to nebude az taky problem
dnu sa musim dostat, aj keby sa malo strielat
nevadilo mi, ze je tam horuco, ze som maximalne spoteny, ze ma vsetci oblievaju pivom.
sny sa plnia
no boha, sak to som si mohol sit aj ja zapogovat len by to chcelo nejake dobre odhlucnene sluchatka a v nich punk pre tu pravu pogo atmosferu
a stavim sa ze ti prodigi boli nejaki mastni, ja by som a k nim ani nepriblizil aby ma nezamastili
TOTO! bola prava anarchia, ver mi, ze take maso nezazijes ani pri punku.
uz som si odkoncertoval svoje
dajme tomu, že radšej by som nemala slov, ale tak... musím to povedať. prosím ťa, otvor oči, odstráň ušné záklapky a uvedom si, že hudobný svet nie je punk a ten zvyšok. howlettova (DJ a producent prodigy) naj kapela sú sex pistols a v ich skladbách to počuť. to, že je inšpirovaný aj pink foyd či the doors ani nespomínam.
takže, tou mastnosťou si myslel čo? že to boli nejakí nagélovaní namyslení naolejovaní týpci alebo čo?!
a tak poviem vám že na zakladke som mal spsolužiaka ktory fičal na takych veciach ako Pendulum a The Prodigy a nejak anarchisticky nepôsobil ale tak možno sa v jeho vnútri skrývala duša elektronickeho anarchistu, bohvie
@21 hudobný svet nie je len punk, je to ešte aj neopunk dobre dobre ja viem, idem už spať
tuc tuc.
nedavaj pendulum a prodigy do jedneho vreca.
pendulum je mainstreamovy drumec,
prodigy je elektronicky punk(i ked punk je skarede pomenovanie pre nieco tak napadite, co nieje o troch tonoch hlavne)
ja som mal spoluziaka co pocuval punk a neopunk, bol to dobry chuj
cize sa nejak neprisposobil a nevadi mi to
lebo ja viem co je punk, pravy punk
a k tej mastnosti, nebolo to na vas, len na vratka
podla tej fotky, by som sa bal ho stretnut vecer na ulici, aby ma nepojebal do zadku
tak sorry ale prodigy a pendulum by som od seba asi nerozoznal nevravim ze su zle, ale mne znie tuc tuc ako tuc tuc a je jedno od koho..
a ty kokso, prestan s mastnostou bolo to po koncerte, vsetci boli mastni, 6000 ludi tam bolo mastnych som zvedavy ako vyzerali prodidžáci a nemozem si odpustit, to ze by si sa bal aby ta nepojebal do zadku.. mayo.. ale nie, kaslat to, ved pametame si ked si kedysi musel mazat prispevky lebo som si nevedel zakusnut do jazyka a napisal som nieco co sa nema davat na forum, uz neurobim tu istu chybu..
ja by som niekedy bral to, ze by som nevedel rozoznat 2 veci.
blbe je to, ze ja pocujem, ked je nieco zle a neobmedzujem sa len na punk alebo elektroniku
mat len svoj metalovy/elektronicky/punkovy svet a bol by pokoj
napriklad, na IK by som nedokazal ist, umrel by som asi smiechom
a ver mi, nechal by som sa pojebat do zadku, asi tak rad ako ty
dobru noc
ale pravda, nebudeme tu zahlcovat toto krasne tuc tuc forum nasimy zvastami dobru..