Videl niekto tento film?? Ja som ho včera videla prvýkrát. Bratranec mi ho odporučil..a tak som si ho pozrela. Tí ktorí ste ho videla by ma zaujímalo čo si o ňom myslíte..
Priznám sa, že miestami som si myslela že tí ľudia čo tam rozprávajú sú
Placebo efekt. Človek si jednoducho nasilu vsugeruje, že je šťastný, a šťastný bude. Všetko je to o psychike, u mňa to fungovalo, som šťastný, ale žiadna výhra .
jj videla som, páčilo sa, zaujal a verím tomu.. vždy mi vyšli dáke "drobnosti" a pár krát sa mi stalo.. že som si napríklad spomenula na niečo.. že aha toto som už dávno nejedla.. a na druhý deň mi to mama spravila na večeru alebo proste niečo podobné.. ale tie také "väčšie" veci mi nevyšli :/ ale musím sa viacej snažiť
nevidela som film, ale dostala sa mi do ruky kniha .. vacsiu somarinu som tusim ani necitala.. to co sa pise v tej knihe by sa dalo vysvetlit jednym jedinym pojmom - autosugescia ..
neviem zatiaľ nemám na to nejaký konkrétny názor ..pravda je taká že ma to zaujalo... skús to veď za pokus nič nedám.. potom dám vedieť či je to ozaj pravda...
videla som aj citala... ale to co tam bolo povedane som uz davno vedela...
ano, je to autosugesica, placebo efekt, proste si povies nieco a veris tomu a ono sa to stane...
moj osobny priklad... nie som dobry student, styri semestre som robila skusky na E a to tak, ze na kazdu som musela ist minimalne 2x, tento smester soms i povedala dost, stacilo, nebudem opakovat ziadnu skusku a jedine E budem mat z obalov, proste ziadne ine alternativy som si nepripustala, ja som to v podstate brala uz ako samozrejmu vec, ze to tak bude a tak aj bolo a pritom som sa neucila viac ako po ine roky, dokonca menej, lebo som mala omnoho menej casu, kazdy tyzden 2 skusky hned za sebou a proste ono sa to stalo, neviem ako, ale stalo a nech si mysli o tom kto chce, co chce
najskor som tomu vobec neverila ... ale potom mi kamoska davala rozne rady do zivota, ktore boli velmi podobne, priam az identicke s tymto filmom ... a naozaj to funguje ... taky priiklad ... minuly rok som si hovorila ako velmi som posrala testy, hoci som sa na ne ucila naozaj velmi vela ... a tak to aj dopadlo ... zle vysledky, zle vysvedcenie ... tento polrok som sa skoro vobec neucila a zatial mam same jednotky a to len preto, lebo beriem ako samozrejmu vec, ze ich mam ... to iste aj na suutazi ... nikdy som nebola najlepsia ani nic podobne ... ale isla som na sutaz s tym, ze idem vyhrat ... a odniesla som si odtial 4 prve miesta ... funguje to ... treba len verit ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Preto si radšej svoje mudrlantské reči nechám pre seba.
ano, je to autosugesica, placebo efekt, proste si povies nieco a veris tomu a ono sa to stane...
moj osobny priklad... nie som dobry student, styri semestre som robila skusky na E a to tak, ze na kazdu som musela ist minimalne 2x, tento smester soms i povedala dost, stacilo, nebudem opakovat ziadnu skusku a jedine E budem mat z obalov, proste ziadne ine alternativy som si nepripustala, ja som to v podstate brala uz ako samozrejmu vec, ze to tak bude a tak aj bolo a pritom som sa neucila viac ako po ine roky, dokonca menej, lebo som mala omnoho menej casu, kazdy tyzden 2 skusky hned za sebou a proste ono sa to stalo, neviem ako, ale stalo a nech si mysli o tom kto chce, co chce
Dnes som to kukal,celý deň nad tým premýšlam a aha čo nevidím...téma na Birdzi o tom
Troška náhoda
Niektoré maličkosti sa mi vyplnili až príliš dopodrobna Pozitívne myslenie dokáže divy