Trochu prehnane natočené, ale princíp je samozrejmá odveká pravda, tomu verím, to má odskúšané každý. Keď si svoju myseľ na niečo sústrediš.. prispôsobuješ svoje konanie, tvaruješ sled svojho života ovplyvnený práve vidinou daného cieľa..
hah toto je moja tema. moja zivotna filozofia. riadim sa tym odkedy som to videla a mne osobne to pomohlo vo vela veciach. aspon tomu verim. a som velmi rada ze som to videla, ja osobne nedam na tajomstvo dopustit.
čítala som 3 knihy ohľadom tejto témy. najrpv ma to zaujalo a pokúšala som sa podľa tohoto riadiť. avšak po čase som na "tajomstvo! úplne zabudla a žila si svoj život tak ako pred tým.
Jedna vec je však určite pravdivá- ak sa na veci pozerate z tej lepšej stránky,dokazete mat nad vecami nadhlad a dovolite zivotnemu optimizmi ovladat vas zivot, je to omnoho lahsie,jednoduchsie a lepsie akoby ste sa umárali melancholiou. ale zas na druhej strane,treba zostat aj realistom.
podla mna daco malo pravdy na tom bude teda aspon to ze clovek vysiela nejake frekvencie ktore nevidime napriklad ked clovek velmi sa boji ze ho ucitelka vyvola.. tak ucitelka akoby ten signal zachytila a vyvola prave jeho
Nechcem byť vulgárna, takže pomlčím o tomto filme. A som len veľmi vďačná, že kniha sa ku mne nedostala, lebo by asi nedopadla dobre (a to mám ku knihám veľmi pozitívny vzťah)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
on to tam neoslavuje ako nejaký zýzrak a dokáže to aj pekne logicky vysvetliť....človek musí niečomu veriť....
a poznam par ludi ktorym sa takto plnia urcite veci... takze nieco na tom asi bude
Jedna vec je však určite pravdivá- ak sa na veci pozerate z tej lepšej stránky,dokazete mat nad vecami nadhlad a dovolite zivotnemu optimizmi ovladat vas zivot, je to omnoho lahsie,jednoduchsie a lepsie akoby ste sa umárali melancholiou. ale zas na druhej strane,treba zostat aj realistom.
enviem ci som sa dobre vyjadrila
ale keby to aj bol vymysel, tak co, na pozitivnom mysleni nieje nic zle